Egy káposztát vett a nő a szupermarketben.. meglepődött, hogy mit rejtett magában a zöldség


Egy káposztát vett a nő a szupermarketben.. meglepődött, hogy mit rejtett magában a zöldségCsak egy káposztát akart a nő a család ebédjéhez, de „belsőségek” is akadtak benne. Hatalmas utat tett meg, mire a család konyhájába került: egy méretes szállítmánnyal együtt érkezhetett meg


Lengyelországba, Krakkó lett a végállomás. Ott már felgyorsultak számára is az események, megvárta, míg a raktérból a polcra kerül, ott kiválasztják, aztán átslisszant a kasszán is, míg végre hazaért. Ekkor már ő is fellélegezhetett, hiszen okkal gondolhatta, jó eséllyel egy szerető családhoz került, azt viszont feltehetően álmában sem gondolta volna, hogy egy csapásra világhírű is lesz. Márpedig ez történt.


A salátából kimászó élőlény híre nem csak az azt megvásároló háziasszonyt, a világot is sokkolja!Nos, otthon, a kipakolás közben egy apró gekkó mászott ki a salátalevelek közül.


 A sztorit a krakkói állatvédő egyesület, a „KTOZ Krakowskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami osztotta meg a közösségi oldalán. Meseszerű beszámolót is kanyarintottak hozzá: „Egyszer volt, hol nem volt, egy teherautón érkezett egy gekkó gyönyörű hazánkba, ezúttal egy káposztában találtak egy ilyen úriembert, amelyet az egyik népszerű kiskereskedelmi láncnál vásároltak”. 


Hozzátették: szerencsére a vásárló észrevette az állatot és időben értesítették őket.

A potyautasról kiderült, hogy egy úgynevezett fali gekkó. Az éjszakai hüllő főként a mediterrán térségben él, és az egyik legnagyobb méretű gekkófaj Európában.