Húsvéti tragédia: előbb az édesapa hunyt el betegségben, később az anya halt meg autóbalesetben. 6 gyermek...


Húsvéti tragédia: előbb az édesapa hunyt el betegségben, később az anya halt meg autóbalesetben. 6 gyermek...

 


Kettős tragédia árnyékolta be húsvétkor egy hatgyerekes család életét: előbb az apa hunyt el gyógyíthatatlan betegségben, majd öt órával később az édesanya halt meg autóbalesetben.


A 42 éves Novák Sára  a rák miatt vesztette el egy féléves küzdelem után imádott férjét, Louist. Ám azután, hogy végső búcsút vehetett férjétől, halálos autóbalesetet szenvedett , akit hat árván maradt gyermeke gyászol.


Szombaton az esti órákban, a 106-os főúton következett be a szörnyű baleset, Palmyrában. A rendőrök megállapították, hogy a sofőr elvesztette uralmát a jármű felett, ami aztán árokba hajtott és felborult. Az utasa kirepült a járműből, és mindketten a helyszínen meghaltak. Az anyósülésen ülő áldozatot később Sarah-ként azonosította a családja.


„Nem hiszem, hogy nélküle tudott volna élni. Szóval már újra együtt vannak – árulta el Sarah édesanyja, Patricia Cartwright, majd hozzátette: – Nagyon nehéz, mert véget ért a temetés, majd öt és fél órával később felhívtak minket, hogy a lányunk balesetet szenvedett” – írt a People a kettős tragédiáról.