Januárban tűnt el, most találtak meg a holttestét annak a 19 éves fiúnak, akit mindenki keresett hónapok óta


Januárban tűnt el, most találtak meg a holttestét annak a 19 éves fiúnak, akit mindenki keresett hónapok óta Január óta keresték, a Dunában találták meg az eltűnt 19 éves fiú holttestét


Egy 19 éves fiú holttestét találták meg Dunacsúnban. A Duna partján hánykolódó holttestre egy járókelő figyelt fel, aki azonnal értesítette a hatóságokat. A rendőrök a tűzoltók segítségével húzták partra az áldozatot.


A Joj televíziócsatorna információi alapján az Új Szó azt írja, hogy annak a 19 éves fiatalnak találták meg a holttestét, akit január óta eltűnt személyként kerestek a hatóságok.


Kiderült, hogy a 19 éves fiút, Marošt utoljára január közepén látták élve, de rejtélyes módon nyoma veszett, amikor egy reggel hajnali 4 órakor elindult a munkába. A fiatal férfit a családja próbálta elérni, de a telefonja ki volt kapcsolva. Az azonosításban segített, hogy az áldozat zsebében találtak egy pénztárcát, amiben benne volt az eltűnt fiú személyije, majd nem sokkal később a helyszínre érkezett egy orvos szakértő, aki szintén megerősítette, hogy a 19 éves fiatalt találták meg.