Kajdi Csaba sírva jelentette be : " Májrákja van... "


Kajdi Csaba sírva jelentette be : " Májrákja van... "Kajdi Csaba híres arról, mennyire imádja a kutyákat, különösen a sajátját, amely legalább akkora rajongói táborra tett szert az évek során, mint a gazdája. Sanyika egy West Highland White Terrier, akiről nap mint nap megoszt valamilyen humoros tartalmat a Visage modellügynökség feje. Annyira megszerették Kajdi követő-rajongói a 10 éves kedvencet, hogy rendszeresen vásárolják sajátmárkás termékeit, amelyeken a kiskutya szerepel.


Cyla Pipihúsos táskának is szokta nevezni, sőt, gyakran viszi magával az önálló estjeire is. Mostanában viszont többen is észrevették, hogy Cyla nem olyan vidám, illetve nem mutatja olyan sokszor a kedvencét. Most a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében elmesélte, hogy egy szomorú dolog áll mindennek a hátterében.


Az történt Pipivel, az én szerelmemmel, hogy van neki egy májtumorja, és most fog kiderülni holnap – voltunk egy vizsgálaton –, hogy műthető vagy nem műthető

– számolt be könnyes szemmel a történtekről, majd hozzátette:


Reméljük, műthető, és akkor sokáig itt marad velünk. Nincs bőgés, mert ezt is túl kell élni. Most az van, hogy Pipinek vagy olyan májtumora van, amit ki lehet venni, vagy olyan, amivel nem tudom, meddig lesz velünk, de reméljük, hogy sokáig!

– sírta el magát Sanyikát ölelgetve Cyla.