Nem bírta tovább ezért lett öngyilkos az RTL Klub tévésztárja!


Nem bírta tovább ezért lett öngyilkos az RTL Klub tévésztárja! Az X-Faktor egyik volt versenyzőjének, Szabó Milánnak a holttestére bukkantak rá kedden. A rendőrök kizárták az idegenkezűséget.

A Blikk információi szerint 34 éves korában meghalt az X-Faktor egyik korábbi énekese, Szabó Milán, aki még tíz évvel ezelőtt tűnt fel a tehetségkutatóban. A holttestét kedden találták meg a rendőrök, akik a lap szerint kizárták az idegenkezűséget, de nyomozás indult az ügyben. 


Szabónak már korábban is meggyűlt a baja öngyilkossággal kapcsolatos gondolataival, illetve húgyhólyagdaganattal küzdött, ám akkoriban még nem lehetett tudni, rosszindulatú daganatról van-e szó. Az énekes a lapnak abban az időben úgy nyilatkozott: 


Teljesen megrogytam. Hosszú hónapokig foglalkoztatott az öngyilkosság gondolata, nem tudtam szabadulni tőle. Folyton csak az járt az eszemben, mit csinálhatnék? Nem értettem, mit tettem huszonhárom éves koromra, ami miatt ez történik velem. Nagyon depressziós lettem, úgy éreztem, egyedül kell ezzel a betegséggel megküzdenem.


Szabó az elmúlt tíz évben sikeresen legyőzte betegségét, illetve meg is házasodott, két kisfiú édesapja volt. A lapnak sikerült beszélnie az énekes feleségével, aki elárulta, férje a betegeskedő édesanyjához indult el az otthonukból, és azt mondta, hamarosan visszatér, de nem így lett.


Mindennél jobban imádta a 2 és 3 éves gyerekeinket, akiknek borzasztóan hiányzik az édesapjuk. Feldolgozhatatlan Milán elvesztése. A kicsik úgy tudják, egy angyalka vitte fel a mennyországba..