Rákos betegeknek fejlesztették ki ezt a levet. Egyrészt hatásos, másrészt nagyon egészséges és sokkmindenre jó


Rákos betegeknek fejlesztették ki ezt a levet. Egyrészt hatásos, másrészt nagyon egészséges és sokkmindenre jóNemcsak a daganatsejteket pusztítja, de visszaépíti a vörös vérsejteket és extra energiát ad!


Ezt a levet a rákos betegeknek kísérletezték ki. Nemcsak a daganatsejteket pusztítja, de visszaépíti a vörös vérsejteket és energiát biztosít a betegségtől legyengült szervezetnek is.

A zöldséglé alapja a cékla és a sárgarépa, főleg a cékla íze kicsit kellemetlen, de elsősorban kemoterápiában részesülő betegeknek kötelező lenne fogyasztani, mert ellensúlyozza a nagyon kellemetlen mellékhatásokat.


Egészséges embereknek is ajánlott fogyasztani! Ha csak fáradékony vagy, vagy gyulladások vannak a szervezetedben, álmatlanságtól szenvedsz, próbáld ki ezt az italt.


Hozzávalók:


1 kg cékla

1 db citrom

0,5 kg répa

3 db narancs

3 db alma

1 kg méz

A céklát, répát tisztítsd le, a citromot, narancsot pucold meg, az almát vágd fel. Turmixold össze. Ha kész, keverd bele a mézet! 

Zárható üvegekben tedd a hűtőszekrénybe. Napi fél pohárral így belőle reggel éhgyomorra.

Ha elkezded a kúrát, pár napon belül fantasztikusan megnő az energiád, rendbe jön az emésztésed. Erős méregtelenítő hatásánál fogva még fogyaszt is. 


TIPP: A méz mennyiségét a saját ízlésedhez igazítsd! Ha nem szeretnéd édesre a levet, elég bele kevesebb méz is!