15 évesen szült ez a lány, durva, de ezt tette az apró kisbabájával


15 évesen szült ez a lány, durva, de ezt tette az apró kisbabájával



Ez a szörnyű tragédia az egész világot megrázta.


2019 márciusa volt. Paris, aki akkor 15 éves volt, erős hasi görcsöket érzett. Azt hitte, jön a menstruációja. Korábban enyhe vérzése volt.


Szülei otthonának nappalijában, a herefordshire-i Ross-on-Wye-ben, váratlanul gyermeket szült. Nem is volt tisztában azzal, hogy állapotos…


Nem tudott a terhességről. A szülés meglepetés volt számára.


A ma 19 éves Paris szerint az újszülött halva született. A rendészeti szervek és az ügyészség azonban egészen más verzióval állt elő. Vérfagyasztó történet…



A nyomozók által összegyűjtött és a tárgyalóteremben bemutatott bizonyítékok szerint a tinédzser, éppen miután életet adott egy élő és egészséges babának, állítólag többször megütötte. Ennek során betörte az újszülött koponyáját amitől megsérült az agya.



Amikor két óra elteltével a degenerált anya rájött, hogy fia még él, vattát tömött a szájába és a torkába. Emiatt az újszülött nem tudott lélegezni. Ezután a holttestet egy szemeteszsákba helyezte, majd elővette a telefonját és SMS-t írt a testvérének.



Ha kimész, dobd ki a fekete zacskót a szemétbe. – írta az üzenetben


Párizs kigondolt terve tönkrement. Az anyja rájött, hogy a zsákból vér folyik. Amikor belenézett, megdöbbent. A mozdulatlan újszülött láttán sikoltozni kezdett. Egyből hívta a segélyhívó számot.


A mentősök megérkezése után a tinédzser esküdözött, hogy fogalma sem volt a terhességéről. A szülés sokkoló volt számára.


A tini ártatlannak vallja magát. Állítása szerint csak a gyermek nyálát akarta vattával kitisztítani a szájából.


Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!