Áll a bál, Emilio nem áll szóba anyósával, Bangó Margittal


Áll a bál, Emilio nem áll szóba anyósával, Bangó MargittalUgyan nagy kibékülésről számolt be karácsonykor a Bangó család, de ezzel még nem értek véget a bonyodalmak…Közel tíz év után fegyverszünetet kötött Bangó Margit és lánya, Marika. Noha anya és lánya újra egymásra talált, Tina és Emilio mégis elhatárolódik Marikától, aki ez előbbinek az anyja, az utóbbinak pedig az anyósa – tudta meg a Bors.


A Bangó család tagjai sokáig nem álltak szóba egymással, s bár most anya és lánya újra egymásra találtak, Emilióék mégsem kérnek Marikából. Valószínűleg ennek az az oka, hogy Tina még annak ellenére nem bocsátott meg anyjának, hogy imádott nagymamája, Bangó Margit ezt megtette. Emilio pedig érthetően nem anyósa, hanem felesége pártját fogja a konfliktusban.

Így Marikának, aki szintén énekesnő, csak az egyik szeme nevet.

– Amióta kibékültünk az édesanyámmal nagyon sok időt töltünk együtt, gyakran teszünk látogatást egymásnál, s hajnalig beszélgetünk – kezdte a Borsnak Bangó Marika, aki úgy véli, kilenc évig tartó mosolyszünet után van mit megbeszélnie édesanyjával.