Kiderült a szörnyű igazság!Ebbe halt bele Lang Györgyi


Kiderült a szörnyű igazság!Ebbe halt bele Lang GyörgyiSzomorú hírt kaptunk: Lang Györgyi énekesnő hosszan és méltóságosan küzdött a betegségével, de szombat késő délután, 66 évesen, otthonában, álmában elment.


Az énekesnőnek 28 évesen sclerosis multiplexet állapítottak meg. Bár kerekesszékhez kötötté vált, nem adta fel az életet. Fellépett, utazgatott a világban. De 2021 decemberében agyvérzést kapott, ami miatt beszélni nem tudott, és jobb keze lebénult. Bár látszólag javult az állapota, már régóta folyamatos gondozásra szorult.


A küzdelem azonban május 20-án, tíz nappal a 66. születésnapja után véget ért számára. A Pa-dö-dö együttes egyik fele örökre lehunyta a szemeit mérhetetlen űrt hagyva maga után...


Falusi Mariann-nak, hozzátartozóinak, barátainak ezúton kívánunk mielőbbi lelki megnyugvást!


 Györgyi 1957. május 10-én született Szegeden, sváb családból származik. Édesapja Elemér a  Budapesti Honvéd  Kosárlabda  szakosztályának  elnöke.


A Radnóti Milkós Gimnáziumban végzett 1975-ben, majd  20 éves korában kezdte a Színház- és Filmművészeti Fősikolát. 1988-ig a Pécsi Nemzeti Színház zagja volt, majd megszerezte a dilpomáját. 1989-ben  Falusi Marinnal karöltve  megalapították a Pa-Dö-Dő formációt.Még abban az évben kiadták első lemezüket Pa-Dö-Dő I. címmel.