Már épp arra készültek az orvosok, hogy másnak adják az agyhalott fiú szerveit, amikor a nővér ordítva rohant az orvosokhoz


Már épp arra készültek az orvosok, hogy másnak adják az agyhalott fiú szerveit, amikor a nővér ordítva rohant az orvosokhozMár épp arra készültek, hogy másnak adják az agyhalott fiú szerveit, ám a nővér sikítva futott az orvosokhoz


Lewis Robertset tragikus módon 18. születésnapját követően elgázolta egy teherautó a szülővárosában, Leek-ben (USA), és pár napon belül már csak gépek tartották őt életben, az orvosok halottnak nyilvánították őt.


Családtagjai könnyes búcsút vettek tőle, és úgy nyilatkoztak, hogy a fiú szerveit felajánlhatják az arra rászoruló betegeknek.


Amikor azonban eldöntötték, hogy lekapcsolják Lewist a gépről, egy nővér sikoltozva rohant hozzájuk…


Látszott ugyanis, hogy amint megszűnt a gépi lélegeztetés, a fiú képes volt magától lélegezni! Az édesanya szerint lényegében csoda történt, mert ennek az orvosok szerint semmi esélye sem volt!


Természetesen a család határtalanul boldog volt az események hatására, különösen azért, mert a fiú állapota rohamosan javult, egy idő után már képes volt a végtagjait mozgatni, a fejét forgatni, pislogni, és egyre erősebb és erősebb lett.


A család adományokból képes volt finanszírozni Lewis kezelését, és abban reménykednek, hogy teljesen fel fog épülni! És olyan boldog, egészséges fiatalember lehet, mint régen.


Az alábbi képen látható a srác a baleset előtt, a nővérével: