A mi édes 12 éves kisfiúnk ma reggel elhunyt, miután tegnap este megpróbálta kioltani az életét.


A mi édes 12 éves kisfiúnk ma reggel elhunyt, miután tegnap este megpróbálta kioltani az életét.



A mi édes 12 éves kisfiúnk ma reggel elhunyt, miután tegnap este megpróbálta kioltani az életét. Ez az iskolai zaklatás eredménye…


Szörnyű tragédia történt: egy 12 éves kisfiú öngyilkos lett, mert nem bírta tovább elviselni a folyamatos iskolai megaláztatást és bántalmazást. A halálhírt megtört szülei tudatták a nyilvánossággal.

 “A mi édes 12 éves kisfiúnk ma reggel elhunyt, miután tegnap este megpróbálta kioltani az életét. Ez a zaklatás eredménye. Az én jóképű fiam olyan harcot vívott, amitől még én sem tudtam megmenteni. Nincsenek jelek, csak mások bántó szavai, amelyek végül elrabolták a mi Drayke-ünket erről a kegyetlen helyről. Ő 12 volt… 12 éves volt. Hogyan gondolhatja egy 12 éves, akit mindenki más szeretett, hogy az élet olyan nehéz, hogy ki kell törnie belőle. A szívem összetört, nem tudom, hogyan hozhatnám helyre, vagy fogom-e valaha is” – írta a gyászoló édesanya.

 

Egy 12 éves kisfiú, Drayke Hardman önkezével vetett véget életének, mert nem bírta tovább elviselni az iskolai bántalmazásokat. A megtört szülők, Andy és Samie osztották meg a halálhírt a közösségi média oldalukon. Az édesanya arra kérte a szülőtársait, hogy figyeljenek oda jobban gyermekeikre, és neveljék őket szeretetre, tisztességre.