Érkezik Kulcsár Edina 4. gyermeke. Terhes lett újra


Érkezik Kulcsár Edina 4. gyermeke. Terhes lett újraKulcsár Edináéknál jön a következő baba. Az Origo szerint az egykori szépségkirálynő már a harmadik hónapban jár, és kisfiút hord a szíve alatt.


Kulcsár Edina és férje, Varga Márk, azaz G.w.M tavaly év végén indították el saját valóságshow-jukat egy privát csatornán. A reality második évadának záró epizódja viszont izgalmasra sikeredett, ugyanis G.w.M egy sokatmondó kérdést tett fel szerelmének, ami pontot tehet a találgatások végére. Néhány családi jelenet – mint például Amara etetése vagy az autóban lévő beszélgetés – után a zenész felcsigázta a kedélyeket:


„Oké Edina, megcsináltad a tesztet?” – kérdezte sejtelmesen.


A kérdésre nemrég választ is kapott a közönség, ugyanis kiderült, hogy Kulcsár Edina három hónapos terhes, és kisfiút várnak.

„Nagyon boldog vagyok, mert most már világgá tudtam kürtölni azóta, és kisfiam lesz. Mióta összejöttem Edinával, azt mondtam, hogy szüljél nekem egy kisfiút. Akarok egy kisfiút tőled” – vallotta be a rapper, aki nagyon várja már a kisfia érkezését.


Kulcsár Edina hozzátette: nagyon boldogok és izgatottak. Már lassan 15 hetes, és bár próbálták titokban tartani, most megosztották a nyilvánossággal az örömhírt.