Teljesen elszabadult a pokol -Nagy Feró durván nekiment Magyar Péternek !Hatalmas pfont kapott .Ilyenre még nem volt példa.


Teljesen elszabadult a pokol -Nagy Feró durván nekiment Magyar Péternek !Hatalmas pfont kapott .Ilyenre még nem volt példa.



Nagy Feró, a Beatrice együttes vezetője, éles szavakkal illette Magyar Pétert, aki szerinte cselekedeteivel hátat fordított annak a közösségnek, amelynek korábban tagja volt. Ha valaki kiszáll valahonnan, akkor nem szarik vissza a fészekbe!  – fogalmazta meg álláspontját a rockikon.


A közelmúltban Novák Katalin, a köztársasági elnök, kegyelmet adott K. Endrének, a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyettesének, aki tudott az intézményben történt gyermekmolesztálásokról, sőt, egy hamis vallomást is előkészített egy gyermek nevében, amit a pedofil igazgató jelenlétében kívánt aláíratni vele.


Novák Katalin szombaton délután jelentette be köztársasági elnöki posztjáról való lemondását. Nem sokkal később Varga Judit, az igazságügyi miniszter, aki a kegyelmi döntést hivatalosan ellenjegyezte és jóváhagyta, Facebook-oldalán közölte, hogy kilép a politikai életből és lemond országgyűlési képviselői mandátumáról is.


Szombat este Varga Judit egykori férje, Magyar Péter is bejelentette távozását a közösségi médián keresztül, posztjában pedig élesen kritizálta Rogán Antalt és társait. Magyar a Partizán műsorban is részletesen beszélt a történtekről egy másfél órás interjúban.


E fejlemények fényében Nagy Feró is megosztotta véleményét, amikor az rtl.hu megkereste. A Beatrice vezéralakja kijelentette, hogy meglepte Novák Katalin döntése, és hozzátette:


: „kutya kötelessége volt lemondani, ez tisztességes dolog, hibát követett el”.


Nagyon sok politikusnál láttuk már, hogy hibát követtek el, majd utána azt mondták: »Dehogy mondok le!«. Két nagyon szuper csajt veszítettünk, ez baj


– jelentette ki.


Ami K. Endrét illeti, az énekes úgy fogalmazott, szerinte „a sajtóban könnyen elítélik az embert”, így nem szeretne ítélkezni az egykori igazgatóhelyettes felett. Hozzátette, ha Novák és Varga tényleg a kegyelmi döntés miatt mondtak le, akkor azt elfogadja.


Összevissza hallunk mindenféle információt. Ilyenkor én rábízom magam a felelős politikusra, az ő döntésére


– magyarázta.


Magyar Péter nyilatkozataira vonatkozóan Nagy Feró a portál érdeklődésére elmondta, hogy egyáltalán nem szimpatizál a Diákhitel Központ egykori vezetőjének magatartásával.


Egyáltalán nem tetszik. Ha valaki kiszáll valahonnan, akkor nem szarik vissza a fészekbe. Amit ő csinál, azzal elárulta azt, amiben eddig részt vett. Miért nem vette ezt észre előbb, 5-10 évvel ezelőtt? Elítélem ebből a szempontból


– jelentette ki!