Még a fiai sem voltak ott a 91 éves Vitray Tamás esküvőjén.. Most kiderült, hogy mi történt, ez durva


Még a fiai sem voltak ott a 91 éves Vitray Tamás esküvőjén.. Most kiderült, hogy mi történt, ez durva



A híres tévés személyiség nemrégiben kötötte össze életét kedvesével egy olyan esküvőn, amely annyira privát volt, hogy még a családtagok sem lehettek jelen. Egy meghitt szertartáson, vidéki környezetben mondta ki az igent 91 éves korában rejtélyes partnerének.


Azt beszélik, hogy a ceremónia olyan kis létszámú volt, hogy még a közeli hozzátartozók sem részesülhettek benne. – Csak a pár és két tanú voltak jelen, és a helyszín egy vidéki területen került kiválasztásra.


Az esküvő tényét bár megosztották a családtagokkal és barátokkal, a szertartáson kizárólag ők ketten voltak jelen – árulta el egy névtelenséget kérő forrás a Blikknek.


A tévézés világában ismert személyiség megszokott, szűkszavú módján számolt be magánéleti fordulatáról a Story magazinban, jelezve, hogy immár negyedik alkalommal lépett házasságra.

„Vitray Tamás hozzájárulásával ezúton ‘közhírré tesszük’, hogy már egy ideje nincs egyedül.


Negyedik házasságában boldogan él a feleségével” – állt a lapban. Természetesen kerestük Vitray Tamást is, ám bővebben nem kívánt nyilatkozni.


– Amit akkor mondtam, azt mindenkinek szántam bejelentésként – fogalmazott szűkszavúan, így arról sem mesélt, ki az, aki elrabolta a szívét.


A Fókusz című műsor ajánlójó videójából azonban kiderült, az RTL-nek elárulták, Ivens Évával évtizedekkel ezelőtt ismerkedtek meg, ám már együtt is dolgoznak a tévés YouTube-műsorán.


– Amikor Tamás 2019-ben ideköltözött, már itt laktam, bár több mint harminc éve ismertük egymást. Találkoztunk Interoperett és egyéb fogadásokon, előadásokon, tehát távolról követtük egymást.