Rendkívüli változás állt be Katalin hercegné állapotában


Rendkívüli változás állt be Katalin hercegné állapotábanEgy királyi szakértő szerint Katalin walesi hercegnő jól halad a megelőző rákkezeléséből való gyógyulás felé. Ezt jelzi, hogy férje, Vilmos herceg egyre többször jelenik meg a nyilvánosság előtt, és fokozatosan visszatér hivatalos feladataihoz. Sokan ebből arra következtetnek, hogy Katalin állapota javul.


Ezt támasztja alá az is, hogy Vilmos herceg hosszú idő után nemrégiben ellátogatott egy focimeccsre legidősebb fiával, György herceggel.


A királyi család tagjairól tudni lehet, hogy minden tettük üzenetet közvetít a nagyvilág számára, és a nyilvános megjelenések azt mutatták, hogy a dolgok kezdenek visszatérni a rendes kerékvágásba.


Kérünk, állj meg egy pillanatra, és nézd meg Marics Petivel készült videónkat, köszönjük:Katalin hercegné márciusban videóban jelentette be, hogy januári műtéte után rákot diagnosztizáltak nála.


Megelőző jelleggel kemoterápiás kezelést kap, és egy időre visszavonul a nyilvánosság elől.


Nem sokkal a bejelentés előtt Károly király is nyilvánosságra hozta rákos betegségét, és sokan úgy vélik, hogy Vilmos herceg készen áll arra, hogy átvegye a koronát nagybeteg apjától.