Kiderült a szörnyű igazság!Ebbe halt bele Tompos Kátya


Kiderült a szörnyű igazság!Ebbe halt bele Tompos Kátya



Tompos Kátya színésznő régóta küzdött a rák egy ritka fajtájával, amelyről csak a családja és a legközelebbi hozzátartozói tudtak. A betegség azonban egyre inkább felülkerekedett rajta, ezért május elején nyilvánosságra hozta állapotát. Tompos Kátya egy úgynevezett immunterápia előtt állt, amely kezelés súlyos pénzösszegekbe kerül. Éppen ezért családja, kollégái és az egész ország összefogott, hogy összegyűjtsék a színésznő kezelésére a pénzt. Tompos Kátya külföldi gyógykezelésének finanszírozására gyűjtést, jótékonysági aukciót, koncertet, gálaestet is szerveztek.


„Mély fájdalommal tudatjuk veletek, hogy hosszan tartó betegség után Tompos Kátya Jászai Mari és Junior Prima díjas színésznő, énekesnő ma hajnalban elhunyt, békésen távozott családja körében. Nagyon sokat jelentett számára, hogy betegsége hírére az ország egy emberként mozdult meg és fejezte ki támogatását valamilyen formában, ez a szeretet erőt adott neki és reménnyel töltötte ki utolsó heteit”  – tudatta a család és Tompos Kátya menedzsmentje az MTI-vel.


Egy nappal Tompos Kátya halála előtt derült ki, hogy az immunterápiához szükséges összeg befolyt, így a színésznő a napokban elkezdhette volna az első kezelését. Az összegyűlt összeg sorsáról később intézkednek – áll a családja közleményében.