Szívszorító üzenet: Édesanya két gyermekét vesztette le a Verőcei hajóbalesetben! Ezt üzente a motorcsónak vezetőjének:


Szívszorító üzenet: Édesanya két gyermekét vesztette le a Verőcei hajóbalesetben! Ezt üzente a motorcsónak vezetőjének:

 


A verőcei hajóbaleset tragédiája mélyen megrázta az érintettek családját és a közvéleményt. Az egyik édesanya, aki két gyermekét veszítette el a balesetben, szívszorító üzenetet küldött a motorcsónak vezetőjének. A baleset során egy testvérpár is életét vesztette, közülük a lány tagját még mindig keresik.


„Két gyermekemet vesztettem el a hajóbalesetben” – Üzenet a verőcei hajóbaleset áldozatainak édesanyjától


A tragédia akkor következett be, amikor a fiatalok Dunakesziről indultak el bulizni a motorcsónakkal, amely később ütközött egy szállodahajóval. Az ütközés következtében a hajón tartózkodók közül többen eltűntek, és a keresésük jelenleg is folyamatban van.


Két gyermeke halt meg


„Két gyermekemet vesztettem el a hajóbalesetben”- ezt a motorcsónak vezetőjének édesanyja üzente. Hivatalosan lányát még eltűntként keresik, de a 39 éves fiáról, Adriánról azonban már biztosan tudja, hogy nem élte túl a balesetet –


Az édesanya, aki elvesztette két gyermekét a balesetben, fájdalmát és gyászát megosztva próbálja felhívni a figyelmet a felelős viselkedés fontosságára a vízi közlekedés során. A rendőrség és a mentőcsapatok továbbra is keresik az eltűnteket, és a családok számára a remény és a bizonytalanság nehéz terhe alatt telnek a napok.


Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.