Most jelentették be a felfoghatatlan hírt Karsai Dánielről..


Most jelentették be a felfoghatatlan hírt Karsai Dánielről..



Karsai Dániel halálát kívánta élő videóban Szakács István a Fidesz megmondó embere. Ez már bűncselekmény?!videó lent


Lehet ennél is rosszabb? Miért engedi a Fidesz, hogy egy ilyen ember képviselje őket? Nem érzik ezt kínosnak? Más szóvivőik legalább koherensen és értelmesen beszélnek, nem pedig össze-vissza, és főleg nem ilyen stílusban, mint Szakács. Ha a Fidesz helyében lennék, sürgősen eltüntetném őt a nyilvánosság elől, mert csak tovább rontja a megítélésüket.A videó meg magáért beszél. Szakács a nagybeteg Karsai halálát kívánja.. Ennél van még lejebb?!



@a..n..i..t..a

♬ оригинальный звук - 🇺🇿 RETRO STARS 🇺🇿✅

Írtunk egy szép verset Szakács Istvánnak:



Volt egyszer egy Szakács István, ki videóban gyűlöletet szórt, A Fidesz színeiben harsogva, Karsai Dánielt megátkozva dőlt. "Ez már bűncselekmény?" – kérdezi most a nép, S hiszi, hogy ennél mélyebbre már nem süllyedhet még.


"Lehet ennél is rosszabb?" – kérdi minden száj, Miért engedi a Fidesz, hogy ilyen ember rájuk száll? Szóvivőik legalább összeszedetten beszélnek, Nem úgy, mint Szakács, ki csak szitkokat zeng.



Ha Fidesz volnék, gyorsan eltüntetném e személyt, Hisz rontja a megítélést, egyre mélyebb színt fest. A videó magáért beszél, ahogy Szakács szól, Karsai halálát kívánva, s gyűlölettel szór.


Ó, Szakács István, te szónokok gyöngye, Ékesszólásodnál csak a gyűlöleted bővebb. Nyilvánosan rontod pártod nevét, S kérdi a nép, ennél lehet-e még sötétebb az ég?


Lehet, hogy hősként gondoltad magad, De csak nevetség tárgyává váltál aznap. Még a Fidesz is pirulhat miattad, Hisz ilyen szóvivőt még ők sem akarnak.


Így hát, Szakács, tudd meg jól, A gyűlölet sosem célravezető. Lehet, hogy szavaid célt érnek ma, De a történelem nem felejti, hogy micsoda balga.


Egy perc néma csend 🙏, Mert szavaid, Szakács, több sebből véreznek fenn. A gyűlölet helyett jobb volna a béke, De most mindenki csak nevet – te vagy a téma fő színtere.