Óriási baleset !Harminc gyerek utazott a Kőszegnél felborult buszon, többen kórházba kerültek - helyszíni fotók, frissítve


Óriási baleset !Harminc gyerek utazott a Kőszegnél felborult buszon, többen kórházba kerültek - helyszíni fotók, frissítveDrámai Buszbaleset Kőszegnél: Harminc Kisgyerek Volt a Járművön


Szerdán délelőtt egy gyerekeket szállító autóbusz tragikus balesetet szenvedett Horvátzsidány és Kőszeg között. A jármű egy balra ívelő kanyar után letért az útról és a felázott padkán haladva a sofőr már nem tudta visszairányítani a buszt. A busz több méter mély töltésen hajtott le, majd az oldalára borult, a fedélzetén harminc kisgyerekkel, három kísérővel és a buszsofőrrel.


A Borzalmas Pillanatok


A busz mély töltésen való lehajtása és oldalra borulása szörnyű pillanatokat eredményezett. A kisgyerekek és kísérőik a vészkijáratokon keresztül próbáltak meg kijutni az oldalára borult jármű tetején keresztül. Az ijedtség és a kétségbeesés tapintható volt, ahogy a gyermekek sírva és remegve hagyták el a roncsot.


Hősies Mentés és Azonnali Segítség


A baleset helyszínére nagy erőkkel érkeztek ki a mentők, rendőrök és tűzoltók. Az érintett útszakaszt azonnal lezárták, hogy a mentés zavartalanul folyhasson. A mentők hat gyermeket szállítottak kórházba kisebb sérülések miatt. Az orvosok gyors beavatkozásának köszönhetően súlyos sérüléseket nem szenvedtek a kisgyerekek, de az élmény sokuk számára traumatikus maradhat.