Óriási fordulat: Megtalálhatták VV Fanni holttestét..a Rendőrök is sírtak, mikor megtudták, hogy hol lehet


Óriási fordulat: Megtalálhatták VV Fanni holttestét..a Rendőrök is sírtak, mikor megtudták, hogy hol lehetMájus 5-én emberi csontok kerültek elő az ajkai csónakázó tóból.


A maradványok azonosítása még hosszú ideig eltarthat, azonban a szakértők szerint nem lehet kizárni, hogy  esetleg a 2017 novemberében nyomtalanul eltűnt VV Fanni (Novozánszki Fanni) holtteste került elő.


Emberi maradványokat találtak az ajkai csónakozó tóban. VV Fanni családját és jogi képviselőjüket, Dr. Lichy József ügyvédet ez új reménnyel töltheti el, B. László ugyanis Siófokon és a környékén autózott, megfelelő helyet keresve a kocsijában lévő holttest elrejtésére. „Mi is felkaptuk a fejünket  hír hallatán, mert bizonyos összefüggésekben elképzelhető, hogy a maradványok Fanni holttestének maradványai is lehetnek” – mondta a jogász, aki szerint mivel Ajka egy Balatonfelvidéki település, a közelsége miatt elképzelhető, hogy Fanni holttestét végül nem a Dunában, hanem máshol tüntette el a gyilkosa.


„Nem tehetünk mást, várunk. Kíváncsian várjuk a DNS azonosítás eredményét” – mondta a Borsnak Dr. Lichy József.Emberi maradványokat találtak az ajkai csónakozó tóban. VV Fanni családját és jogi képviselőjüket, Dr. Lichy József ügyvédet ez új reménnyel töltheti el, B. László ugyanis Siófokon és a környékén autózott, megfelelő helyet keresve a kocsijában lévő holttest elrejtésére. „Mi is felkaptuk a fejünket  hír hallatán, mert bizonyos összefüggésekben elképzelhető, hogy a maradványok Fanni holttestének maradványai is lehetnek” – mondta a jogász, aki szerint mivel Ajka egy Balatonfelvidéki település, a közelsége miatt elképzelhető, hogy Fanni holttestét végül nem a Dunában, hanem máshol tüntette el a gyilkosa.„Nem tehetünk mást, várunk. Kíváncsian várjuk a DNS azonosítás eredményét” – mondta a Borsnak Dr. Lichy József.