Soha nem voltam még szavazni, pedig 34 éves vagyok.. DE ma elmegyek én is, EZÉRT


Soha nem voltam még szavazni, pedig 34 éves vagyok.. DE ma elmegyek én is, EZÉRT"34 éves közmunkás férfi vagyok, aki soha nem volt még semmilyen szavazáson, mert nem hittem abban, hogy bármi értelme is lenne a szavazásnak, amikor ekkora pénzek hatalom és egyéb dolgok társulnak hozzá. Őszintén nem hiszek a szavazás tisztaságában, ugyanis ez olyan dolog, mint amikor két farkas és egy bárány megbeszélni, hogy mi legyen a vacsora. Akkora hatalom és pénz társul  ehhez, hogy a hatalmon lévő kormány bármit megadna, hogy ott maradhassanak. DE... ennek ellenére, én annyira hiszek Magyar Péterben, hogy miatta elmegyek szavazni.. Mi van, ha tényleg lehet változást elérni, és végre valaki nem csak hazudozik majd, hanem tesz is valamit értünk! 

Aki teheti kérem, hogy menjen el szavazni, mert a Fidesz már az utolsó bőrt is lehúzta rólunk, és még további rétegeket is le fognak, ha hagyjuk! 


Üdvözlettel Lakatos Péter" 


Mindenkit arra buzdítunk, hogy menjen el szavazni a saját belátása szerint. Éljetek a szavazás adta jogaitokkal, mert a jövő a mi kezünkben van!