Rendkívüli: Nagyon fontos ember volt az Árpád hídi halálos baleset egyik vétlen áldozata


Rendkívüli: Nagyon fontos ember volt az Árpád hídi halálos baleset egyik vétlen áldozataVégzetes Baleset az Árpád Hídon: Három Halott, Köztük a Schadl–Völner-ügy Kulcstanúja


Árpád híd, Budapest - Szerdáról csütörtökre virradó éjjel súlyos baleset történt az Árpád hídon, amely három ember életét követelte. A tragédiát egy drog hatása alatt álló férfi okozta, aki ellopott egy taxit, majd nagy sebességgel több autóba is belehajtott.


Az Áldozatok: Az ütközésben B. Ervin, a Schadl–Völner-ügy egyik kulcstanúja, és élettársa vesztette életét. B. Ervin a baleset idején egy szürke Suzuki sofőrje volt, mellette 32 éves élettársa ült. A balesetben mindketten meghaltak.


A Schadl–Völner-ügy Kapcsolata: B. Ervin fontos tanú volt a Schadl–Völner-ügyben, melyben áprilisban tett tanúvallomást. Elmondása szerint a végrehajtó-maffia vezetője egyszer arra biztatta, hogy pályázzon végrehajtói pozícióért. Az eset körülményeit a hvg.hu több forrása is megerősítette.


A Drogos Ámokfutó: A balesetet okozó férfi egy ellopott taxival hajtott át a városon, nagy sebességgel több autóba is beleütközve. A rendőrség az eset kivizsgálását megkezdte, a férfit letartóztatták.Korábbi Esetek: Ez a tragédia alig több mint egy évvel követte az előző halálos balesetet az Árpád hídon, amikor egy ralizó autós két biciklist gázolt halálra. Az eset után Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere, kezdeményezte sebességmérő kamerák felszerelését a város több pontjára, de ezek a mai napig nincsenek aktiválva.Reakciók és Intézkedések: Az eset ismét felhívta a figyelmet a közlekedési szabályok betartásának fontosságára, valamint a sebességmérő kamerák aktiválásának szükségességére a közlekedési balesetek megelőzése érdekében.
Ez a tragédia ismét rávilágított a közlekedési szabályok szigorú betartásának és a közbiztonság növelésének fontosságára Budapest egyik legforgalmasabb hídján.