6 milliót vett fel, 14-et követel a bank Maksa Zoltántól, aki albérletbe kényszerült a saját házából


6 milliót vett fel, 14-et követel a bank Maksa Zoltántól, aki albérletbe kényszerült a saját házából


Adósságai miatt eladta családi házát és albérletbe költözött Maksa Zoltán

Maksa Zoltán korábban egy pompás családi házban él kedvesével a Monori járásban lévő Gombán, de nemrég albérletbe költözött Baktai Mária festőművésszel, írja a Blikk.

– Borzasztóan sajnáltam, hogy el kellett jönnünk onnan, de kaptam a házra egy jó ajánlatot, és a párommal beláttuk, a válásaink után, a nyakunkban a nagy hitellel túlzottan kiszolgáltatottak vagyunk, ráadásul hitelkiegészítésre is szükségünk volt. Voltak időszakok, amikor labilisabb volt a bevételünk, és meg akartuk előzni az ideiglenes fizetésképtelenséget, ezért döntöttünk az eladás mellett. Nem bántuk meg. Terhek nélkül nyugodtabbak vagyunk – magyarázta a lapnak Maksa. Idén januárban visszatért a Rádiókabaréba a Maksa Híradó és jelenleg ez a humorista egyetlen bevételi forrása, ám állítása szerint augusztustól már lesznek fellépései is.

EBBEN A TÁRSASHÁZI LAKÁSBAN ÚGY ÉREZZÜK MAGUNKAT, MINT EGY NÁSZUTAS PÁR, ÉS MARIKA SZERINT A BÓKJAIM IS EGYRE NORMÁLISABBAK

– mesélte a humorista, aki sokáig vívott szélmalomharcot a bankokkal, 2006-ban hatmillió forintos frankhitelt vett fel autóvásárlásra, de a svájci valuta felértékelődését követően a bank 14 milliót követelt tőle. A szülei a házukat ajánlották fel a végtörlesztéshez, amiért ma is hálás nekik.