.

Eladják a Gesztesi villát. Ilyen összeget kérnek a gyönyörű házért


Az interneten hirdetik Gesztesi Károly luxusvilláját. Ez a Pest megyei ház volt  a színész utolsó lakhelye.

210 millió forintért kínálják azt a budakalászi házat, amely a színész lakhelye volt. A honlapra feltöltött képeken az egyik szobájában árválkodik egy plüss Shrek is, amely Gesztesi egyik leghíresebb szinkronszerepe volt.

„Budakalászon kínálom megvételre ezt a különleges, kétgenerációs, újszerű családi házat. Az ingatlan a mediterrán stílus szerelmeseinek jelenthet gyönyörű otthont” – olvasható a hirdetésben.

Gesztesi Károly élete során 27 ingatlanban lakott, de ez volt az, amit sikerült teljes mértékben a saját ízlése szerint kialakítani. Az egyszintes, de két házrészből álló otthon úgy épült, hogy mind az öt gyerekének legyen benne hely.

Az egyik lakrész volt feleségének, Nikolettnek lett kialakítva, három közös fiukkal, Márkkal, Dáviddal és Áronnal. Gyakran volt nála vendég Gesztesi Máté és Gesztesi Panka is.

Válásuk előtt ebben a házban élt Liptai Claudiával

Összesen két nappali, 6 háló, 2 gardrób, fürdőszoba és két konyha található az ingatlanban. Ehhez társul egy csodálatos, 914 négyzetméteres kert, 4 állásos belső parkoló, jakuzzi és úszómedence is. A Ripost úgy tudja, a színész nem írt végrendelet, de az ingatlan az öt gyermek nevére kerül.

Gesztesi Károly január 4-én tragikus hirtelenséggel hunyt el miután vezetés közben rosszul lett a budapesti Ferdinánd-hídnál.

Népszerű bejegyzések

Népszerű bejegyzések

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Keresés ebben a blogban

Érdekes cikkek

Érdekességek

Ajánlott bejegyzések

Címkék