Forró autóban hagyta a 5 éves unokáját 6 órán át, míg a nagymama kaszinózott.Belehalt a kisfiú


Forró autóban hagyta a 5 éves unokáját 6 órán át, míg a nagymama kaszinózott.Belehalt a kisfiú


A felelőtlen nagymama, az 50 éves Alanna Jean Orr bevalotta: ő okozta az unokája halálát, miután egy 32 fokos autóban magára hagyta hat órán keresztül az öt éves Maddoxot. Alanna ezidő alatt Kickapoo kaszinóban játszott Harrahban, Oklahomában.

Információk szerint 2018. június 21-én 13:23-kor lépett be a „gondoskodó” nagymama a kaszinóba, miközben Maddox-ot, az ötéves unokáját az autóban hagyta. Ezalatt a kocsi hőmérséklete elérte a 32 fokot. A nagymama este fél nyolckor lépett ki a kaszinó ajtóján, ekkor már hat órán át volt az unokája étlen, szomjan, levegő nélkül.


Miután észrevette, hogy unokája nem lélgezik, negyed óra telt el, míg hívta a rendőrséget. Akkor azt mondta a kiérkező rendőröknek, megfulladt a gyermek. A rendőrök megpróbálták újraéleszteni a Maddox-ot, de akkor már az öt éves fiú halott volt.

A bíroság szándékosan elkövetett büncselekményt indított a nagymama ellen, ugyanis az nem biztostíotta a gyermek biztonságát és magára hagyta.

A nagymamát tizenhét év börtönbüntetésre ítélték, miután az ötéves unokáját egy meleg autóban hagyta légkondicionáló nélkül, miközben kaszinózott. Orr bűnösnek valotta magát, unokája halálával kapcsolatban.