.

Kiesett egy 2 éves kisfiú a második emeleti lakásból a 13. kerületben. A mentők közölték a tragikus hírt


Súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba egy kétéves kisfiút, aki vasárnap reggel kiesett szülei második emeleti lakásából. Édesapja sokkos állapotban, pizsamában rohant az utcára.

Szörnyű jelenetek játszódtak le vasárnap reggel a fővárosi, XIII. kerületi Pannónia utcában. Egy szemtanú hatalmas puffanásra lett figyelmes.

Elmondta: Keserves sírást és kiabálást hallottam. Azt hittem, hogy elütöttek valakit, de amikor odanéztem, már sejtettem, hogy mi történt. A sebesült mellett ott térdelt egy kutyás nő, közben pedig már az apuka ordítva rohant lefelé pizsamában. Szegény azt kiabálta, hogy: ezt nem hiszem el! Nem hiszem el!

Azt is hallottam, hogy az apuka azt ordítja a telefonba: azonnal gyere vissza, a gyerek kiesett az ablakon. Néhány perc múlva láttam, ahogy az anyuka rohan vissza a zebrán át, és ő is kiabált elkeseredésében. A legborzasztóbb az volt, hogy a kisfiú rettenetesen sírt – idézte fel a felkavaró jeleneteket a Borsnak egy szemtanú.

A mentők és a rendőrség is néhány percen belül kiérkezett a helyszínre. A kisfiú csak akkor hagyta abba a sírást, mikor a mentők elkezdték az ápolását. A gyermek a szemtanú sze­rint elsőnek virágokra majd egy utcában parkoló autóra eshetett.

Ugyan a másodikról esett ki, de szerintem ez jóval magasabban van, mint egy panelház második emelete. A boltok fö­lött van a földszint, és csak utána jön az első és a második emelet. A szülők érthető módon rettenetes állapotban voltak – tette hozzá a szemtanú.

Az Országos Mentőszolgálat közölte: a két év körüli gyermek súlyos sérüléseket szenvedett. Az ellátást követően stabil állapotban szállították kórházba.

A Budapesti Rendőrfőkapitányság kiskorú veszélyeztetése miatt indított nyomozást, egyelőre senkit nem hallgattak ki gyanúsítottként.

Népszerű bejegyzések

Népszerű bejegyzések

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Keresés ebben a blogban

Érdekes cikkek

Érdekességek

Ajánlott bejegyzések

Címkék