.

Mindenét eladja Friderikusz Sándor, a 300 milliós irodáját árulja. Mire készül?


Utoljára tavaly januárban látták Budapesten az Astorián, ahol évtizedek óta egyik cégének székhelye volt. A műsorvezető most meg akar szabadulni utolsó értékes ingatlanjától is.

Három évvel ezelőtt nagy port kavart, amikor a ripost ráakadt az egykori Fenyő-villa hirdetésére, amit Friderikusz Sándor vásárolt meg és újított fel főúri módon. A budai palotát, akkor közel 2.5 milliárd forintért kínálta, majd a hirdetés eltűnt, így nem lehetett tudni, hogy vevőre talált-e, vagy Friderikusz csupán meggondolta magát.

A ripost most rátalált a tévés egy újabb hirdetésére, melyben az Astorián található, egyedi ingatlanját árulja, ami évtizedek óta adott otthont a Friderikusz Produkció Kft-nek. Ez a cég reklámfilmekkel és televíziós műsorok gyártásával foglalkozott. A 217 négyzetméteres, dupla teraszos tetőtéri lakást először 359 millió forintért kínálták eladásra, majd az árat levitték 299 millióra, ami azt jelzi, hogy Fridinek sürgőssé vált az eladás. Egyes pletykák szerint azért, mert a Fenyő-villán sikerült túladnia és szeretné minél előbb felszámolni összes magyarországi kötődését, hogy végleg kedvenc városában, New Yorkban telepedhessen le.

„Sándorról hosszú hónapok óta semmit sem hallottam, ami azért is különös, mivel ilyesmire nem volt példa, amióta csak ismerem őt. Most nem keres és nem reagál sem hívásokra, sem üzenetekre. Könnyen lehet, azon dolgozik, hogy minden kapcsolatát felszámolja itthon. Azon sem csodálkoznék, ha már eladta volna a villáját is...”

- mondta lapunknak Sándor egy közeli ismerőse.

A szavait látszik alátámasztani az a tény is, hogy Friderikusz cégei a korábbiakhoz képest jóval alacsonyabb árbevételt produkáltak az utóbbi években. A Friderikusz Produkció Kft. például már 2018-ban mindössze 15 ezer forint nettó árbevételt könyvelhetett el, míg a Fenyő-villába bejegyzett Földgömb Kft. alig több, mint 18 millió forint értékben bonyolított üzletet.

Ennek fényében tehát joggal gondolják azt Fridi rajongói is, hogy kedvenc műsorvezetőjüket többé már nem látják sem a képernyőn, sem pedig a belváros utcáin, napszemüveg és baseball sapka mögé bújva sétálni. Ezen aggodalmuknak rendre hangot is adnak egy 5 ezer főt számláló rajongói csoportban.

„Nagyon sajnálnám, ha nem láthatnánk többet a tévében. Kivételes egyéniség, kivételes tudással, szorgalommal. Mindenért megdolgozott. Páratlan tehetségű ember! Hiányzik!”

- írta egyik rajongója. A csoportban éppen a napokban tűnt fel egy poszt, amit az egyik tag készített Friderikusz irodájáról, ahová vágyakozva tekintett föl. Nos, most ő is beleshet a fényűző ingatlanba, ahol egykor kedvence dolgozott!

Népszerű bejegyzések

Népszerű bejegyzések

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Keresés ebben a blogban

Érdekes cikkek

Érdekességek

Ajánlott bejegyzések

Címkék