Eltűntként keresték Bogdán Lászlót..sajnos a legrosszabb következett be


Eltűntként keresték Bogdán Lászlót..sajnos a legrosszabb következett be


A Szabad Pécs írta meg azt kedden, hogy az aznap hajnalban holtan talált Bogdán László cserdi polgármestert már hétfőn kerestette hivatalosan a rendőrség, azaz eltűnt személyként körözték.

Meg is mutattuk azt a képernyőmentésként készített fotót, amelyet a rendőrség hivatalos honlapjáról, a Police.hu-ról készítettünk, és azt a linket is hivatkoztuk, ahol a keresési felhívás szerepelt. És amely link ma már nem működik (“a kért oldal nem található”), mivel mostanra (igazából nem sokkal cikkünk megjelenését követően) levették.

Mint ismert, kedd hajnalban találtak rá Bogdán László holttestére. A rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja az ügyet, azaz ez a tény azt a sajtóinformációt erősíti, hogy Bogdán László önkezével vetett véget az életének.

A találgatások ettől függetlenül megindultak, mert sokan nehezen tudják elképzelni, hogy egy 46 éves, sikeres ember eldobja magától az életet.

Ahogyan az eltűnése utáni viszonylagosan gyors rendőrségi körözés-elrendelés miatt is többen felvetették, hogy ez több, mint furcsa. Az ugyanis nagyjából a sajtóban tényként van kezelve, hogy Bogdán Lászlót hétfő délután fél három körü még látták, amikor azonban kapott állítólag egy telefonhívást, ami után elment, és állítólag nem is mondta el senkinek, hogy miért és hová készül. Aztán pedig már nem is látták, nem érték el, nem találták, egészen kedd hajnalig, amikor is azonban már csak holtan találtak rá. Vagyis az eltűnéshez képest pár órán beül legfeljebb a körözést elrendelte a rendőrség.