Érezte, hogy meg fog halni, ezért nem szerette volna, ha utolsó óráiban bemegy hozzá Pécsi Ildikó


Érezte, hogy meg fog halni, ezért nem szerette volna, ha utolsó óráiban bemegy hozzá Pécsi Ildikó


A színésznő nem lehetett ott, amikor vasárnap hajnalban a kórházban elhunyt a férje.
 
Sokan kételkednek abban, hogy létezik szerelem első látásra, de Pécsi Ildikó és férje, a 76 éves korában tegnap hajnalban elhunyt Szűcs Lajos szerelme pont ilyen volt.

Igazi filmbe illő, romantikus történet. Már a megismerkedésük sem volt mindennapi, a focista az Aranyember című filmben látta meg a fiatal Ildikót, és azonnal beleszeretett. Később személyesen is találkoztak, és többé nem engedték el egymás kezét. Egészen vasárnap hajnalig. Ekkor a focista, vagy ahogy becézték, a Bengáli Tigris örökre elaludt.

Magányosan, egy kórházi ágyon hunyt el vasárnap hajnalban Szűcs Lajos. Ő döntött így, nem akarta, hogy imádott felesége, Pécsi Ildikó olyannak lássa, aki gyenge és már felkészült a halálra. Az utolsó óráiban is kímélte a színésznőt, akihez legendás szerelem fűzte. Pécsi Ildikó most összeroppant a gyásztól.

„Lajos vasárnap hajnalban hunyt el, egy kórházban. Nem szerette volna, hogy Ildikó bemenjen hozzá, mert érezte, hogy meg fog halni” – nyilatkozta a ripost-nak a család egyik közeli barátja.

Bár a ripost a színésznőt is megkereste a lesújtó hír hallatán, egy kedves hölgyismerőse az mondta: köszönik a részvétnyilvánítást, Ildikó azonban most nem kíván és nem is tud nyilatkozni. Ez persze érthető, hiszen több mint 50 évet élt azzal a férfivel, akit vasárnap hajnalban elveszített.