.

Érezte, hogy meg fog halni, ezért nem szerette volna, ha utolsó óráiban bemegy hozzá Pécsi Ildikó


A színésznő nem lehetett ott, amikor vasárnap hajnalban a kórházban elhunyt a férje.
 
Sokan kételkednek abban, hogy létezik szerelem első látásra, de Pécsi Ildikó és férje, a 76 éves korában tegnap hajnalban elhunyt Szűcs Lajos szerelme pont ilyen volt.

Igazi filmbe illő, romantikus történet. Már a megismerkedésük sem volt mindennapi, a focista az Aranyember című filmben látta meg a fiatal Ildikót, és azonnal beleszeretett. Később személyesen is találkoztak, és többé nem engedték el egymás kezét. Egészen vasárnap hajnalig. Ekkor a focista, vagy ahogy becézték, a Bengáli Tigris örökre elaludt.

Magányosan, egy kórházi ágyon hunyt el vasárnap hajnalban Szűcs Lajos. Ő döntött így, nem akarta, hogy imádott felesége, Pécsi Ildikó olyannak lássa, aki gyenge és már felkészült a halálra. Az utolsó óráiban is kímélte a színésznőt, akihez legendás szerelem fűzte. Pécsi Ildikó most összeroppant a gyásztól.

„Lajos vasárnap hajnalban hunyt el, egy kórházban. Nem szerette volna, hogy Ildikó bemenjen hozzá, mert érezte, hogy meg fog halni” – nyilatkozta a ripost-nak a család egyik közeli barátja.

Bár a ripost a színésznőt is megkereste a lesújtó hír hallatán, egy kedves hölgyismerőse az mondta: köszönik a részvétnyilvánítást, Ildikó azonban most nem kíván és nem is tud nyilatkozni. Ez persze érthető, hiszen több mint 50 évet élt azzal a férfivel, akit vasárnap hajnalban elveszített.

Népszerű bejegyzések

Népszerű bejegyzések

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Keresés ebben a blogban

Érdekes cikkek

Érdekességek

Ajánlott bejegyzések

Címkék