Ez a meglepetés, ezt a hírességet látni Zámbó Jimmy sírjánál legtöbbször, nem a felesége az!


Ez a meglepetés, ezt a hírességet látni Zámbó Jimmy sírjánál legtöbbször, nem a felesége az!

Jimmy özvegye, Zámbó Edit nem keresi a nyilvánosságot. Az élete sokáig nem került sínre a Király halála után, ám most úgy tűnik újra boldog párja oldalán.

A választottjával, Tiborral régóta egy társaságba jártak, sok-sok idő eltelt, mire a férfi vállalni merte érzéseit, s még több, amíg Edit asszony nyitni tudott egy új kapcsolat felé. Tibor és Edit piacozásból élnek, körtét és almát árulnak, ami Jimmy rajongóinak furcsa látvány, ám gyakorlatilag mindenki elfogadja a tényt, valahogy talpon kell maradni. Ha így, akkor így, a munka soha nem lehet

szégyellnivaló. A piacon most az a hír járja, hogy Edit asszony hamarosan újra férhez megy. Tibort - aki családját elhagyva már jó ideje a házában él - mára Edit gyerekei is elfogadták. A ház körül csak annyi változott, hogy ponyvával letakarva ott a sok gyümölcs és a piacozó furgon.


A csepeli temetőben még ennyi sem változott. Jimmy sírhelye továbbra is a rajongók zarándokhelye, mindig van friss virág a síron. A Story által megkérdezett virágárus azt mondja, legtöbbször fiát, Krisztián látni a sírnál, de a család többi tagja is ott járt a halottak napján.