Ilyen gyönyörű menyasszony volt Rogán Cecília


Ilyen gyönyörű menyasszony volt Rogán Cecília

Rogán -Gaál Cecília egy tihanyi luxusfogadóban tartotta második lakodalmát.

Lezajlott Rogán-Gaál Cecília második lagzija. A propagandaminiszter korábbi felesége pénteken, a Mészáros-birodalom egyik balatoni egységében, a Tihanyi Vinarius Borárium, Gasztrobár és Rendezvényházban esküdött örök hűséget vőlegényének– írja a Magyar Hang. A boldog új férj Szendrei Dániel teniszedző.

A lakodalmat népes sereglet előtt, a NER hotelek listáján is szereplő Mészáros-étterem teraszán tartották, ahonnan – mint azt a cég honlapján írják – „a legszebb kilátás nyílik a Belső-tóra és az Apátságra”.

A Tihanyi Vinarius ugyan egy átlagembernek megfizethetetlen, ám nem a legdrágább a Balaton körül, és minden bizonnyal a Mészáros-portfolióban is van még ennél is borsosabb árfekvésű egység. A hely étlapját böngészve például a kacsamell (narancsos borssal, vargányával, zöld spárgával és flageolet-babpürével) már 4790 Ft-ért elérhető. A desszertekért 1890 Ft-ot kell leszurkolnunk. Egy négyfős családnak úgy kell számolnia, hogy körülbelül 30-35 ezer forintot fognak fizetni egy ebédért, viszont SZÉP kártyával is fizethetnek.

A kép: