Ma Gesztesi Károly nyughelyénél jártunk.. Áldatlan állapotok uralkodnak, helyszíni képek


Ma Gesztesi Károly nyughelyénél jártunk.. Áldatlan állapotok uralkodnak, helyszíni képek


Áldatlan állapot uralkodott az elhunyt színész nyughelyénél.

Érthetetlen és szomorú, hogy a tragikusan fiatalon el­hunyt Gesztesi Károly nyughelyét méltatlanul elhanyagolt állapotban találta Molnár Anikó és barátnője. Érthetetlen, mert a színész népes családot hagyott hátra, és szomorú, mert az egész országot megrendítette a halála.

„Szégyenletes Gesztesi Károly sírja! Flakon a váza, gaz, szemét a síron. De ma rendbe tettük, és virágot is ültettünk, műanyag vázára és mécsesre is volt gondunk. Nyugodj békében, Művész Úr! A Mi Shrekünk” – írta feldúltan közösségi oldalán Anikó, aki barátnőjével együtt nem bírta tovább nézni az elhanyagolt nyughelyet, s egy délelőtt alatt szebbé varázsolta.

Az egykori Nagy Ő fotóval is illusztrálta, milyen gyászosan festett a sír, és milyen lett, miután gondjaikba vették. A beszámoló komoly indulatokat kavart Anikó közösségi oldalán, felháborodott kommentelők tucatjai adtak hangot véleményüknek.

Az egykori Nagy Ő ilyen áldatlan állapotokat talált a Budakeszi temetőben

Vasárnap a Bors megpróbálta felkeresni a család több tagját, de Gesztesi egyik gyermekét sem érték utol, hogy megkérdezzék, miként fordulhatott elő, hogy édesapjuk sírját ennyire elhanyagolták. Szerették volna elérni Liptai Claudiát is, akinek menedzserétől azt a választ kapták, hogy nem kíván nyilatkozni az ügyben.

Mattesz Csillával, a színész lelki társával azonban sikerült beszélniük. Szerinte egyértelmű, kinek a feladata a színész nyughelyének gondozása.

„Nem szeretnék senkit sem megbántani, de azt gondolom, a családnak, főként a volt feleségeknek – akik Karcsi gyermekeit nevelik – lenne a dolguk, hogy a sír körül rend legyen. Megérdemli, hogy méltó és szép nyughelyen feküdjön, s hogy megtiszteljék azzal, rendben tartják” – mondta Csilla, akit különleges, 25 évig tartó kapcsolat fűzött a színészhez.

 Ilyen lett: