Megkéselte szüleit, nővérét, és magával is végezni próbált egy Pozsonypüspöki fiatalember


Megkéselte szüleit, nővérét, és magával is végezni próbált egy Pozsonypüspöki fiatalember


Valóságos vérengzést rendezett egy fiú Pozsonypüspökiben: anyját, apját és nővérét is megkéselte, majd magát is megsebesítette.

Borzalmas látványra érkeztek meg a rendőrök a csendes pozsonypüspöki település egyik házához. Az Üllő utcai családi házban ugyanis három élet és halál között lebegő, súlyosan sebesült embert találtak, a lakásban pedig mindent vér borított, ahogyan az utcán is: még a ház előtt parkoló kocsin is véres tenyérlenyomatok voltak. Megdöbbentek, mikor kiderült, hogy nem más, mint az ott élő fiú támadta meg a szüleit és a nővérét is - írta a Paraméter.

A családtagokat azonnal kórházba szállították, és meg is műtütték őket, a hírek szerint túl vannak az életveszélyen. A támadás közben maga a fiú is megsérült, vélhetően megpróbált végezni magával a családja elleni ámokfutás közben.


A GYANÚSÍTOTT FÉRFI SZINTÉN EGY KÓRHÁZI INTÉZMÉNYBEN VAN KEZELÉSEN. A RENDŐRSÉG ILLETÉKES VIZSGÁLÓTISZTJE RENDKÍVÜL SÚLYOS GYILKOSSÁGI KÍSÉRLET ÜGYÉBEN INDÍTOTT BÜNTETŐELJÁRÁST. AZ ESET TOVÁBBI RÉSZLETEI JELENLEG INTENZÍV NYOMOZÁS TÁRGYÁT KÉPEZIK – közölte a Pozsonyi Kerületi Rendőrkapitányság.

Az Sme.Sk úgy tudja, hogy a család három tagja a pozsonyi kórházban fekszik, míg a fiatal késelőt a fiatalkorúak kórházában ápolják.