Megrázó jövő: ez vár még ránk 2020-ban a híres jós szerint


Megrázó jövő: ez vár még ránk 2020-ban a híres jós szerint


Nostradamus erre az évre is több dolgot jósolt.

A 16. században élt Nostradamus állítólag megjósolta a 2020-as év történéseit is, így többek között előre látta a tudós, hogy a koronavírus végigsöpör a világon. A jóslatai között állítólag ugyanis ez szerepel:

„Eljő majd egy ikerév (2020), amelyben felemelkedik egy királynő (corona), aki keletről (Kína) érkezik majd, és aki dögvészt (vírus) terjeszt majd az éj sötétjében a 7 dombos országban (Olaszország) és porrá (halál) alakítja át az emberek alkonyát, hogy elpusztítsa és romba döntse a világot. Ez lesz az addig ismert világgazdaság vége.”

Ez valószínűleg hamis, mivel Nostradamus négysoros jóslatokat hagyott hátra. Viszont a koronavíruson kívül több más jövendölése is volt az Express szerint.

2020-ra többek között gazdasági világválságot jövendölt, a klímakatasztrófa tetőzését: emelkedik a tenger szintje, heves viharok söpörnek végig a világon, több földrengés lesz, vulkánkitörések.

Emellett említést tett arról, hogy a 3. világháború is kitörhet, mert egyre több feszültség lesz a nemzetek között. A jóslata szerint a háború 27 évig tart majd és hatalmas pusztítással jár.

Szerinte a közel-keleten fokozódni fog a feszültség, és Szaúd-Arábia és Irán háborús konfliktusba keveredik egymással.

Donald Trumpról is szó esett, akit nem sikerül leváltani. De II. Erzsébet királynőről is jövendölt. A királynő halála az egész világot megrázza 2020-ban a prófécia szerint. II. Erzsébet 1952-es megkoronázása óta eltelt 68 év, Nostradamus jövendölése pedig azt mondja, jövőre új királyt ünnepel majd a nemzet. Az uralkodót Károly herceg követi a trónon, az ország pedig gyászba borul 12 napra.