Napi üzeneted 2020.07.19-re. Mindig lesz elegendő félre tett pénzed, és nagy bevétel vár rád


Napi üzeneted 2020.07.19-re. Mindig lesz elegendő félre tett pénzed, és nagy bevétel vár rád


Az angyali üzenet szerint, ha pénzhez szeretnél jutni ebben a hónapban, akkor légy figyelmes, mert valakinek segítségre lesz szüksége a környezetedben és ő meg is fizeti ezt a segítséget.

A munkahelyeden előléptetésre csak akkor számíthatsz, ha elhiteted a főnökeiddel, hogy te egy főnyeremény vagy. Végezz ehhez angyalmágiát minden nap.

Ha még nem találtad ki, mi az, amivel sok pénzt kereshetnél, akkor ebben a hónapban erre is rájöhetsz.

Alkalmazd a papír és ceruza technikát. Este, amikor lefekszel, készíts az ágyad mellé egy papírt, írd rá: Pénzt hozó angyal ötletek, majd boríts le egy üvegpoharat a papírra és kérd az angyalokat, hogy segítsenek megtalálni azt a megoldást, amivel a legkevesebb befektetett munka árán a legtöbb pénzhez juthatsz a legrövidebb időn belül.

Ebből kiderül, mikor érdemes új tevékenységbe fognod, hogy az valóban sok pénzt hozzon. Az atlantiszi angyali üzenet szerint ahhoz, hogy valami újba fogj, vagy több pénzt keress, szükséged van egy kis pihenőre.

A tested és a lelked is fel kell töltened ahhoz, hogy új dolgokat valósíts meg. Menj el egy wellness hétvégére, vagy csak egyszerűen egy masszázsra és kényeztesd magad a kedvenc ételeiddel, amit ha lehet, ne te főzz meg magadnak.