Pécsi Ildikó: Ha a kis unokámra és a fiamra gondolok, velük akarok maradni, idekötnek, ha a Papára, akkor mennék utána…


Pécsi Ildikó: Ha a kis unokámra és a fiamra gondolok, velük akarok maradni, idekötnek, ha a Papára, akkor mennék utána…


Családja és barátai is segítik a színészlegendát, ám ennek ellenére rendkívül rossz állapotban van a Kossuth-díjas művésznő, aki nem tudja hogyan is fog ezek után tovább élni.

A LikeNews.hu is beszámolt róla, hogy vasárnap ismét egy jeles sportolójától búcsúzott nemzetünk, Szűcs Lajos néhai olimpiai bajnok labdarúgó hunyt el, aki a szeretett és népszerű színésznő, Pécsi Ildikó férje volt. A művésznő fogadott fia Péterfy Csaba nyilatkozott a Blikknek a színésznő állapotáról:

“Csodálom Ildikót, hogy fájdalma és betegségei ellenére képes végigcsinálni ezt a rettenetes időszakot. Nem tudom ugyanakkor, mennyit bír el lelkileg és fizikailag”

Arról is beszélt Csaba, hogy zaklatott állapota miatt orvos ellenőrzi a művésznő egészségét és természetesen családtagjai és barátai is mindenben a segítségére vannak ebben a borzasztóan nehéz időszakban.

A színésznő is megszólalt, aki jelenleg nem igazán tudja, hogyan is képzelje el jövőjét egyedül, a férje nélkül.

„Nem tudom, hogyan élek így tovább, Édesjólajosom nélkül. Ha a kis unokámra és a fiamra gondolok, velük akarok maradni, idekötnek, ha a Papára, akkor mennék utána…”