.

108 szúrással végzet a kis Laurával a saját anyja. A kicsi bűne csupán ennyi volt ..


 108-szor szúrta gyermekébe a bicskát még 2015-ben Á. Anikó egy tatai panzióban. A nő azért lett ennyire mérges, mert a kis Laura elárulta neki, hogy apukája új párját is anyának szólítja.


A több liter pezsgőt elfogyasztó, gyógyszerfüggő Anikó előkapta a kést, és már szúrta is a gyermeket, ahol csak érte. Utána paplannal betakarta a holttestet, és elaludt. 

A panzió dolgozóinak feltűnt, hogy reggel a kislány nincs az anyjával, gyanakodni kezdtek, majd hívták a rendőrséget. Addigra a kislányt nevelő apa is bejelentést tett, nem érte el volt párját telefonon, és ez nagyon rossz érzésekkel töltötte el.

A kiérkező nyomozókat sokkolta, amikor meglátták, hogy mit tett kislányával a nő. Kihallgatni csak később tudták, mert még akkor is bódult volt, amikor rátörték a panzióban az ajtót.

A szörnyű tragédia előzménye az volt, hogy az asszony hosszan könyörgött volt párjának, legalább egy hosszú hétvégére engedje, hogy együtt legyen a kislánnyal.

A férfi nem szívesen engedett alkohol- és gyógyszerfüggő exének, de miután a nő talált munkát, és állítása szerint a függőségéből is kilábalt, Laura édesapja úgy gondolta, ad neki egy esélyt.

Á. Anikó új párja a Blikknek a szörnyű gyilkosság után azt mondta: a nő nagyon készült a találkozóra, rengeteg közös programot is kitalált a hosszú hétvégére. Ám amint a tatai szállásra értek, inni kezdett. 

A dolgozók szerint több liter pezsgőt vedelt be, annyira lerészegedett, hogy nem adtak neki több alkoholt. 

A bíróságon valós életfogytiglanira ítélték az asszonyt, így ma ő az egyetlen nő idehaza, akinek reménye sincs a szabadulásra. Népszerű bejegyzések

Népszerű bejegyzések

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Keresés ebben a blogban

Érdekes cikkek

Érdekességek

Ajánlott bejegyzések

Címkék