.

"A kislányunk már az angyaloknak mosolyog " elhunyt a koronavírussal harcolós kisbaba

  

„Csodababaként” ismerhette meg a világ az angliai Erin-t, aki mindössze hat hónapos volt, mikor először megküzdött a koronavírussal és nyert. A kislány azonban nagyon betegen született, a Covid-19 és egy újabb vírusos fertőzés annyira legyengítette, hogy végül a napokban feladta a harcot.

   Erin Bates mindössze 2,4 kg-ot nyomott, mikor a világra jött, ráadásul komoly szívbetegséggel született, nagyon sokszor kellett műteni. Már jobban lett, amikor sajnos elkapta a koronavírust: a baba heteken át harcolt a fertőzéssel, szinte folyamatosan lélegeztetőgépen volt, ám végül mégis úgy tűnt, hogy a kis Erin megnyerte élete sokadik, de az addigi legnehezebb csatáját, ismét jobban lett, de kórházban kellett maradnia.


Édesanyja, Emma Bates létrehozott egy csoportot a Facebook-on, ahol folyamatosan beszámolt a kis Erin állapotáról, és néhány hete rossz híreket hozott: az orvosok ugyanis közölték a baba szüleivel, hogy egy újabb vírus fertőzés miatt annyira megromlott az állapota, hogy már nem lehet sokáig velük. Végül augusztus 15-én feladta a harcot a „csodababa”. Édesanyja szívszorító szavakkal búcsúzott tőle:


„Gyönyörű kislányunk szárnyakat növesztett, és most az angyalokkal van. Erin oly sok szívet megérintett szerte a világon, nagyon büszkék vagyunk rá! Az elvesztése nagyon fáj, összetört a szívünk, de már megkönnyebbültünk, hogy nem szenved. Szeretnénk köszönetet mondani neki, hogy valóra váltotta az álmunkat, és a szülei lehettünk. Nem is kívánhattunk volna ennél szeretőbb, viccesebb és szebb kislányt. Most már alszol kicsi lány, anyu és apu nagyon szeret és mindig szeretni fog.” – írta édesanyja, aki azt is közölte a szomorú hír mellett, hogy Erin a karjai közt hunyt el.

Népszerű bejegyzések

Népszerű bejegyzések

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Keresés ebben a blogban

Érdekes cikkek

Érdekességek

Ajánlott bejegyzések

Címkék