.

Borzasztó rossz hírek érkeztek Boros Lajosról.Aki egy kicsit is szerette/ti őt, segítségre van szükségeBoros Lajost nem kell bemutatni a magyar hallgatóságnak, reggeli műsorukat egy ország imádta. Sajnos évekkel korábban nyitott szívműtéten esett át, amitől nagyon legyengült. 5 hétig kómában is volt. Azóta jobban van, de drága gyógyszereit folyamatosan szednie kell.

A jelenlegi helyzet viszont nagyon nehéz a számára, alkalmi rádiózásból él, és saját bevallása szerint ezt így már nem sokáig tudja tartani.

„Néha kicsit depis a dolog, de nagyrészt kiegyensúlyozott vagyok. Most az a feladatom, hogy lefussak néhány kört az ismeretségi körömben, hogy kiderüljön, van-e arra lehetőség, hogy elhelyezkedjek, hogy a költségeimet a gyógyszereimet ki tudjam fizetni. Ennek prioritása van, ez ügyben teszek most lépéseket. Amennyiben kudarc lesz a vége, akkor is ki kell találnom valamit, hogy családfenntartóként gondoskodjak mindenről” – árulta el Boros.

„A vírus előtt már volt előadásom, de azóta sajnos nem állhattam színpadra. Ez a próbálkozás is arról szólt, hogy az élvezet mellett igyekeztünk pénztermelő tevékenységet végezni. Szerettem volna megtudni, hogy a dumával vagy a zenével, a dumának nevezett zenével, vagy a zenének nevezett dumával lehet inkább sikereket elérnem” – magyarázta.

Mindennek az ellenére optimistán tekint a jövőbe, és várja az új lehetőségeket. 


Boros Lajos közösségi oldala, ITT található, hogy felvegyék vele a kapcsolatot, aki bármiben tud neki segíteni, szerintem örömmel fogja fogadni! 

Népszerű bejegyzések

Népszerű bejegyzések

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Keresés ebben a blogban

Érdekes cikkek

Érdekességek

Ajánlott bejegyzések

Címkék