Dávid az a srác, aki összeesett, és meghalt egy táncos est közben..


Dávid az a srác, aki összeesett, és meghalt egy táncos est közben..


 „Nem látok!” – kiáltott fel egy 27 éves férfi, majd holtan esett össze törzshelyén, ahol épp Just Dance estet tartottak. A fiatalok a videójátékra táncoltak, önfeledten mulattak.

Ismerősei szerint P. Dávid soha életében nem fogyasztott drogokat, úgy élt, mint a legtöbb átlagos fiatal. Imádta a videójátékokat, ideje nagy részét pedig barátaival töltötte. Élete utolsó estéjén is szeretteivel volt, akik a végsőkig bíztak abban, hogy a fiút sikerül visszahozni a halálból. Családja és ismerősei is értetetlenül állnak a történtek előtt.

– Korábban heti rendszerességgel találkoztam vele. Sose láttam azt, hogy bármikor is kábítószerhez nyúlt volna, és ezt szerintem bárki meg tudja erősíteni. Nagyon szeretett a barátaival lenni, velük bulizni, legyen az koncert vagy csak egy szolidabb találkozó valakinél. A pörgése a természetéből fakadt, nem valamilyen extra szertől. Mindig fel tudta dobni a napunkat – mesélte megtörten lapunknak Dávid egyik ismerőse, aki úgy tudja, barátjának nem volt semmilyen betegsége, éppen ezért felfoghatatlan, ami történt.

A 112 Press információi szerint a bárban a társasjátékok és számítógépes játékok kedvelői szoktak találkozni egymással. Dávid egy videójátékra táncolt a testvérével, majd visszament az asztalához. Ekkor még semmi nem utalt arra, hogy baja lenne, ám egyszer csak kiáltott egyet, majd összecsuklott.

– Szomorúan értesültem az esetről, mivel egy nagyon kedves és nagyra tartott törzsvendégünkről van szó. A fiatalember a testvérével együtt érkezett hozzánk aznap. Nagyon jól érezték magukat, és miután táncoltak egy jót, leültek pihenni. Pillanatokkal ezután az úriember rosszul lett, majd a földre esett. A személyzet azonnal a segítségére sietett, illetve értesítették a mentőket. Mindennek ellenére az életét sajnos már nem lehetett megmenteni. A rendőrség megállapította, hogy idegenkezűség nem történt, és a személyzet, valamint a kollégáim a helyzethez mérten minden tekintetben helyesen és szakszerűen jártak el – nyilatkozta Szilágyi Botond, az e-sport-bár franchise tulajdonosa.