Erika ölébe kapta az unokáját, és egy vonat elé ugrott. Adósságot és pusztítást hagyott magam mögött


Erika ölébe kapta az unokáját, és egy vonat elé ugrott. Adósságot és pusztítást hagyott magam mögött



Kisunokáját ölelve ugrott a vonat elé az öngyilkos nagymama 2018-ban Horton. F. Erika tette mindenkit sokkolt. A négyéves kisfiú édesanyja, Juhász Brigitta azóta se heverte ki a gyászt. A Ripost két év után ismét meglátogatta az asszonyt, aki megdöbbentő dolgokról számolt be lapunknak.

 Az asszony a baleset napjáról annak idején beszámolt kollégánknak. Teljes

nyugalommal engedte el a kis Benettet a nagymamával, semmiféle előjele nem volt a bajnak. Néhány órával később a rendőröktől tudta meg: édesanyja Benettel együtt egy vonat alá ugrott.

El kellett költöznie a történtek után


Most az asszony házánál már más nyitott ajtót. A helyiek úgy emlékeznek a balesetre, mintha csak tegnap lett volna. Útba is igazítottak, kiderült, hogy Brigitta az új párjával egy családi házban él, két németjuhásszal.


„El kellett jönnöm az előző lakásból” – kezdte lapunknak Brigi. –

„Először messzire, egy otthonba kerültem, majd visszajöttem ide. Ez a ház az anyámé volt, én örököltem, a rothadó falaival és az adósságával együtt… Mivel a párom és én is tolókocsisok vagyunk, nem áll sok pénz a házhoz, pedig a félmillió forintot, ami a házon van, ki kell fizetnünk.”

Elvetette a magzatot a tragédiát követően


Brigitta állapotos volt, amikor a baleset történt. Nagyon örült neki,hogy Benettnek lesz egy kistestvére, de a történtek után nem tarthatta meg a babát.



„Nagyon megviselt a fiam és anyám halála” – mondta a ripost-nak.

„Akkoriban csakis az adott valamelyest erőt, hogy növekszik bennem az kis élet, de ez is hamar véget ért. Az akkori párom kijelentette, hogy ő nem akar gyereket, és nem érdekli, hogy én igen, vetessük el. Így hát megtettem. Többet már nem leszek anyuka.”


„Hiába nem voltam ott a tragédiánál, mégis engem hibáztatnak, mert az én anyukám tette ezt a szörnyűséget. Senki sem áll szóba velem, ami nagyon rosszul esik. Néha én is magamat hibáztatom, hiszen itthon voltam aznap. Magam mellett kellett volna tartanom Benettet, és akkor nem esik bántódása…

Sütizni indult a nagymama a kisfiúval

Ahogyan azt korábban a ripost megírta, F. Erika reggel mosolyogva indult el otthonról a kis Benettel. Biciklivel a közeli cukrászdába mentek, ahol a helyiek szerint ugyanolyan jókedve volt, mint bármikor máskor. Ezután vitte a gyereket az átjáróhoz, ahol a kisfiú integetett a vonatoknak. Információink szerint egy pillanat alatt történt a tragédia: Erika az ölébe kapta unokáját, magához ölelte és az érkező vonat elé ugrott.