.

Kilakoltatja az unokáját Pécsi Ildikó. Hiába lettek most jóba, a per folytatódik Szűcs Lajos temetésén, tíz év után újra közel került egymáshoz unoka és nagymama, a hírek is arról szóltak, hogy Pécsi Ildikó és Csabi kibékültek. Ám most úgy tudni, a pert ez nem befolyásolja.

Hosszú ideje húzódik az ügy, ami Pécsi Ildikó fia és volt felesége, Pártos Csilla válása miatt robbant ki. Évek szálltak el, tárgyalások sora van már mögöttük, ami nagyszülők és unoka között egy igen rideg kapcsolatot eredményeztek. 

Mivel a volt férj minden vagyonát édesanyjára iratta, így Csilla Pécsi Ildikóval kezdett jogi harcokba. A Bors úgy tudja, jelenleg egy Cseppkő utcai ingatlan miatt kell unokának és nagymamának szeptemberben megjelennie a tárgyalóteremben: itt élt ugyanis Pártos Csilla fiával - Ildikó pedig minden áron ki akarta őket lakoltatni. Bár Csilla már elköltözött onnan, Csaba azóta is ott lakik.

Úgy tűnik tehát, hogy még egy ekkora tragédia, Szűcs Lajos halála sem tudta teljesen kibékíteni a családtagokat egymással, és arra sarkalni, hogy végre lezárják a viszályukat.

A kis Csabi édesanyja nagyon szorít, hogy rendeződjön a viszonyuk. Úgy gondolja, hogy ahol egyszer szeretet volt, az nem múlik el soha, vagyis hisz benne, hogy van remény, hogy normális nagymama-unoka viszonyba kerülnek. Ez mindkettejüknek jót tenne, főleg így, a gyász időszakában

– mondta egy, a családhoz közel álló ismerős a Borsnak.

Népszerű bejegyzések

Népszerű bejegyzések

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Keresés ebben a blogban

Érdekes cikkek

Érdekességek

Ajánlott bejegyzések

Címkék