Megfertőződött Hollik István. Pozitív lett a tesztje


Megfertőződött Hollik István. Pozitív lett a tesztje

 

Pozitív lett Hollik István koronavírus-tesztje, így elővigyázatosságból minden programját lemondta, és azonnal karanténba vonult - írta ki a politikus a Facebook-oldalára. Egy szombati magánrendezvényen vett részt, minden kontaktját leadta a hatóságok felé.

“Engem is utolért a koronavírus. Hétfőn és kedden rosszul éreztem magam, ezért a következő napok találkozóira és elsősorban a Tranzit Közéleti Évadnyitóra figyelemmel azt tartottam felelős magatartásnak, ha teszteltetem magam. Ez sajnos pozitív lett, így elővigyázatosságból minden programot lemondtunk, én azonnal karanténba vonultam” - posztolta Hollik István a Facebook-oldalán.

A Fidesz kommunikációs igazfatója azt írta: múlt szombaton részt vett egy magánrendezvényen a szabályok szerint minden kontaktomat leadtam a hatóságok felé. Ez érinti több kormánypárti politikustársamat is - írja.

"Köszönettel tartozom a járványügyi szakemberek profi, gyors és együttműködő munkájáért. Nyáron nem jártam külföldön és minden szabályt betartottam. Ebből is látszik, hogy a vírus itt van és fokozott figyelmet kíván mindenkitől. Vigyázzunk egymásra!- tette hozzá.

Hollik István jelezte: a karantén szabályait betartva természetesen dolgozik tovább.