Megtalálták a pár napja eltűnt Barbit.. Fájó szívvel tudatjuk, hogy a legszomorúbb dolog következett be


Megtalálták a pár napja eltűnt Barbit.. Fájó szívvel tudatjuk, hogy a legszomorúbb dolog következett be


Augusztus 22-én a Demone temetkezés vállalat facebook oldalán megtalálható volt, hogy Csallóközaranyos határában a Dunában egy fiatal ismeretlen női holtestet találtak. A országos polgárőrség csapatát nem hagyta az ügy nyugodni, ezért úgy döntöttek, hogy próbálnak segíteni a hatóságoknak a ismeretlen holtest személyazonosságának felkutatásában. Nem egész egy óra alatt a magyarországi ,,Eltűnt emberekért” Facebook csoport és a ,, Kulcsár kutató - Mentő kutyás szolgálat” alapítvány együttműködésével beazonosítottuk az ismeretlen holttestet! Augusztus 19-én Győrből eltűnt B. Barbara holteste volt. 

Csapatunk vezetője felvette a kapcsolatot a hozzátartozókkal a magyarországi és a Szlovákiai nyomozókkal és segíti majd a két ország közti gyors kapcsolat váltást. Sajnos csapatunknak ebben a hónapban már másodszor sikerült ilyen gyorsan együttműködni határon túl is, amiért a hozzátartozók és a rendőrség alkalmazottjai is hálásak voltak. Sajnos mind két esetben szomorúan végződött a dolog... Az ügy felderítése mind két esetben nem egész egy órát vett igénybe számunkra! A magyarországi kereső csapatok ezek után úgy döntöttek, hogy ilyen gyors és sikeres akciók után határon túli együttműködés szülessen. A hozzátartozóknak ezúton is szeretnénk őszinte részvétünket kívánni, Barbara nyugodj békében 🖤

Felveheti velünk a kapcsolatot, ha bármilyen informaciója van, vagy tanúja volt bármilyen illegális tevékenységnek!

A polgárőreinkkel találkozhatnak tényleg bárhol, ha szükségük van rájuk bátran szólítsák le őket. Mindent megteszünk az önök biztonságáért!