.

Mit látsz meg ezen a képen, a tudatalattid üzen neked


 A tudatalattinknak hatása van a viselkedésünkre, a cselekedeteinkre, és arra, ahogy a minket körülvevő világot látjuk. Nincs ez másként a szerelemmel sem: van, akinek ez a legfontosabb dolog a világon, és el sem tudná képzelni nélküle az életét, másoknak kevésbé fontos, egy dolog azonban biztos: nem ugyanúgy gondolkodunk a szerelemről, és nem ugyanazt várjuk egy kapcsolattól.

Ezen a képen több motívum is rejtőzik, és az, hogy melyiket látod meg először, elárulja, hogy vélekedsz a szerelemről. Vess egy pillantást a képre, aztán olvass tovább, hogy megtudd, mit jelent mindez a személyiséged szempontjából.

Ha a két macskát pillantottad meg először

Ez arra utal, hogy határozott személyiség vagy, aki mindig nyíltan kimondja, amit gondol. Az életed a szépség, a jólét, a humor és teljesség gondolatai köré épül, és a szerelemben is pontosan ezeket a dolgokat értékeled.

Egyesek talán kissé önzőnek tartanak, de te egyszerűen csak szeretsz önmagad lenni, és nem tűrsz el semmiféle külső irányítást. Időnként egyszerűen csak arra vágysz, hogy békén hagyjanak, és semmi kedved magyarázkodni, hogy miért

Független és önálló személyiség vagy. Nem számít, milyen mélyre zuhansz, mindig talpra esel, mint egy macska.

A függetlenség iránti vágyad kissé megnehezítheti a szerelmi életedet, nem érzed jól magad hosszú távú kapcsolatokban, ezért gyakran elmenekülsz, mielőtt komolyra fordulnának a dolgok.

Ha a kutyát láttad meg először

Ez nyugalmat, kényelmet és jólétet sugall. Hiszel az igaz szerelemben, és hajlandó vagy várni rá, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy számtalan péntek estét töltesz majd magányosan.

Hűséges, felelősségteljes, megbízható és nyugodt ember vagy. Úgy gondolod, hogy az igaz szerelem megéri a várakozást. Megtalálod a módját, hogy minden helyzetben meglásd a legjobbat, a hűség és a megbízhatóság pedig alapvető vonásaid.

Szerető, gondoskodó és nyugodt ember vagy, akinek a család a legfontosabb az életben. Egy kapcsolat számodra elsősorban a barátságról és az egységről, egyetértésről szól, hiszen a kutya – az ember legjobb barátja – is ennek a szimbóluma. A bizalom rendkívül fontos számodra egy kapcsolatban.

Népszerű bejegyzések

Népszerű bejegyzések

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Keresés ebben a blogban

Érdekes cikkek

Érdekességek

Ajánlott bejegyzések

Címkék