.

Szandi Magyarország legerősebb nője, és nem érdekli, hogy ha nem tetszik másoknak


Soós Alexandra jelenleg Európa legerősebb nőjének mondhatja magát, hiszen a 22 éves lány a tavaly tavaszi erőemelő Európa-bajnokságon guggolásban 210, felhúzásban 230, fekvenyomásban pedig 100 kilogrammot teljesített. Az utóbbi két eredmény világcsúcsnak bizonyult, és összteljesítményével nem csak a saját korosztályát, hanem az abszolút női kategóriát is megnyerte.


A mindössze 161 centiméter magas, 84 kilogramm súlyú Szandi négy évvel ezelőtt nyergelt át a díjugratás világából és bár először a testépítés felé fordult, végül 2018 januárja óta kizárólag erőemeléssel foglalkozik. Azév márciusában indult élete első versenyén, és év végén már világbajnoki címet szerzett.

A fiatal lány ma már elit versenyzőnek számít, és meghívást kapott az amerikai US Openre is, ahol azt tervezi, megdönti korábban felállított világrekordjait és ő lesz a világ legerősebb nője is. Egyébként Szandi már most közel 240 kilogrammot tud felhúzni, ami egy európai barnamedve súlya. A sportoló nem mindennapi külseje ugyan megosztja az embereket, ám ő nem foglalkozik a kritikusokkal.


– Sokkal jobban érdekelt az emberek véleménye, amíg még nem foglalkoztam a testemmel. Fiatalon ducibb voltam és az zavart, hogy minden körülöttem lévő lány vékony.

VAN, AKI A SZEMEMBE MONDJA A VÉLEMÉNYÉT RÓLAM, DE ENNEK ELLENÉRE NEM ÉRDEKEL, NEM IZGAT, AZ Ő DOLGUK, MIT GONDOLNAK. ÉRDEKES MÓDON AKI HAJLANDÓ BESZÉLGETNI VELEM, AZ MEGGONDOLJA MAGÁT VELEM KAPCSOLATBAN

– mondta a RTL Klub Fókusz című műsorában Szandi, aki párját is az edzőteremben ismerte meg és azóta Ádám a legfőbb támasza a mindennapokban.

Idővel a családalapítás is a terveik között szerepel, ehhez azonban mindenképpen vissza kell majd vennie az intenzív terhelést.

Népszerű bejegyzések

.

Népszerű bejegyzések

Oldalak