Szerelmi bánatában ugrott a mélybe János..Sajnos az arra sétáló hölgyre esve szörnyethaltak mindketten


Szerelmi bánatában ugrott a mélybe János..Sajnos az arra sétáló hölgyre esve szörnyethaltak mindketten


Szerelmi bánat és az állása elvesztésétől való félelem vezethetett oda, hogy múlt pénteken B. János a mélybe vesse magát egy kelenföldi bérház 14. emeletéről. A férfi szülei nem csak őt, de a tragédia vétlen áldozatát is gyászolják.

A Bors megtalálta a múlt heti tragédiát előidéző B. János családját. Az asszony arra hivatkozva, hogy éppen akkor ürítik ki a családdal a férfi albérleti lakását, nem kívánt bővebben nyilatkozni.

FELÁLLT A SZERSZÁMOSLÁDÁRA

Nem elég, hogy el kell viselniük a gyász súlyát, még szerettük holmijai között szelektálniuk kell, ami szép és fájó emlékeket is felidéz bennük.

– Kérem, értsék meg, hogy a szüleim nagyon sajnálják a történteket és nem csak Jánost, hanem a családanyát is. Teljesen összeroppantak, hiszen bármit is teszünk ezután, semmit sem változtat a dolgokon – mondta a nő.


A család egyébként nem ápolt szorosabb kapcsolatot János barátnőjével, ám a barátaik megerősítették azt az értesülést, hogy a férfi szerelmi bánatában dobta el az életét, és az is nyomasztotta, hogy a koronavírus miatt bizonytalannak érezte klímaszerelői állását, így az anyagi helyzetét is.

ISMERETES: B. JÁNOS MÚLT HÉT PÉNTEKEN FELMENT EGY TORONYHÁZ 14. EMELETÉRE, KILÉPETT A FOLYOSÓ DOHÁNYZÓERKÉLYÉRE, FELÁLLT A NÁLA LEVŐ SZERSZÁMOSLÁDÁJÁRA, ÉS A HALÁLBA UGROTT.

A Bronz család éppen akkor indult sétálni egy erdélyi utazást követő karantén után. Először az anyuka, Erzsébet lépett ki a kapun, maga előtt tolva a hat hónapos, babakocsiban ülő Bogit, és a hároméves Marcit. Bár a kocsi darabokra tört, a gyerekek a csodával határos módon szinte ép bőrrel úszták meg.

JÓLESNE A BOCSÁNATKÉRÉS

Bronz Gábor, Erzsébet férje a Borsnak elmondta: eddig semmilyen formában nem kereste őket János családja.

– Sokat gondolkodtam az elmúlt napokban. Igazából nem is lennének komoly elvárásaim, de egy bocsánatkérés jólesne – nyilvánította ki a férfi.

Maga is csodálkozik azon, hogyan lehet képes teljesen higgadtan beszélni a tragédiájáról, de tisztában van vele, hogy egyszerűen nincs más választása. Akármennyire is hirtelen tört ketté az élete, helyt kell állnia, hiszen az ő felelőssége, hogy gondoskodjon a gyerekekről.


A Bronz család meghatottan értesítette munkatársunkat, hogy milyen hihetetlen összefogást váltott ki az emberekből a veszteségük. A biatorbágyi baba-mama klub babakocsit és babaeledelt gyűjtött, hogy azzal is segítse őket.

TEJET AJÁNLANAK AZ ANYUKÁK

Ugyancsak komoly összefogást váltott ki a minapi írásunk, melyben jeleztük, hogy a kis Boginak anyatejre lenne szüksége. Több szoptató édesanya is felajánlotta, hogy biztosítja az éltető táplálékot a kislánynak. Gábor köszöni a gesztust.