10 természetes mód, amivel otthon kifehérítheted a fogaid


10 természetes mód, amivel otthon kifehérítheted a fogaid

 


Több mint 3 milliárd dollárt költünk fogfehérítésre éveten. Ezek az eljárások meglehetősen drágák, és újra és újra meg kell ismételni őket. De megfeledkezünk arról, hogy házaink tele vannak olyan termékekkel, amelyek segíthetnek nekünk a hollywoodi mosolyban.


1: Gyömbés és só 


Hogyan kell használni: Daráljon meg egy kis darab gyömbért, ezt reszelővel is megteheti. Vegyünk 1/4 teáskanál sót és adjuk hozzá a gyömbérhez. Vágjon egy szelet citromot, nyomja a levét a keverékbe, és keverje össze újra. Vigye fel fogkefével.


2: Kaolin agyag


Hogyan kell használni: Csak kenje meg a kaolin agyagot a fogain, és jól mossa meg őket fogkefével. Ne használjon nagy nyomást, finoman tegye. Ezután öblítse le a száját tiszta vízzel.


3: Epsom só, víz


Hogyan kell használni: Keverje össze a sót és a vizet egyenlő részekben. Addig keverjük, amíg a só teljesen fel nem oldódik. Vigye fel a keveréket a fogaira fogkefével. Gargarizálhat vele is, majd öblítse le a száját tiszta vízzel.


4: borsmenta levelek, kókuszolaj


Felhasználás: A leveleket ledaráljuk, és hozzáadjuk a kókuszolajhoz. Keverje össze jól, és kenje a keveréket a fogaira fogkefével. Ne használjon sok borsmentát, 3-5 levél több, mint elég.


5: Kakaópor és víz vagy kókuszolaj.


Hogyan kell használni: Keverje össze a kakaóport a kókuszolajjal vagy vízzel. Keverjük össze masszává. A szokásos módon mossa meg a fogát ezzel a keverékkel.


6:szódabikarbóna, almaecet


Hogyan kell használni: Keverjen össze 1 teáskanál almaecetet 1 teáskanál szódabikarbónával. Keverjük addig, amíg homogén keverék nem lesz. A kapott pasztával mossa át a fogát, és öblítse le a száját bő vízzel.


Felhívjuk figyelmét, hogy ezeket a tippeket körültekintően kell alkalmazni. Használja ezeket a módszereket hetente 2-3 alkalommal, több hétig, és tartson szüneteket. Ha fájdalmat kezd érezni, vagy a fogainak érzékenysége megnő, azonnal hagyja abba az eljárást.