A baleset után csörgött a halott férfi telefonja..már a Mentősök szóltak bele, a férfi édesanyja volt az..


A baleset után csörgött a halott férfi telefonja..már a Mentősök szóltak bele, a férfi édesanyja volt az..



Amint arról az Origo is beszámolt, két ember meghalt a 8-as úton pénteken egy tömegbalesetben. Az ütközést egy szabálytalan előzés okozhatta. Egy 55 éves ajkai nő, az ajkai korház főnővére, valamint egy 31 éves veszprémi férfi halt meg. Utóbbi telefonja pár perccel a baleset után megcsörrent, az édesanyja hívta, de már csak a mentőkkel tudott beszélni.

A balesetben hat autó karambolozott, amelyet egy rossz előzés okozhatott, a rendőrség vizsgálja az eset körülményeit a TV2 Tények riportja szerint. Öt sérültet vittek különböző kórházakba mentőhelikopterrel és mentőautóval. A sérültek között gyerekek is vannak.

A balesetben az autók annyira összeroncsolódtak, hogy két embert csak a tűzoltók tudtak kiszabadítani, de egyikük már halott volt.

A baleset egyik halottja az ajkai kórházban dolgozott. Az ápolási igazgató elmondta, hogy sokkolta őket a hír, óriási vesztesség ez a kórháznak, hiszen egy rendkívül nagy szakmai tapasztalattal rendelkező ápolót veszítettek el. 

Az autót, melyben a főnővér utazott, a fia vezette, aki végignézte anyja halálát. A másik halálos áldozat, egy 31 éves férfi telefonja néhány perccel a tragédia után csörgött, az édesanyja hívta, de már csak a mentőkkel tudott beszélni.