Ami Orsival történt a Ballassa János kórháznál, azért meg kell találni a felelőst!


Ami Orsival történt a Ballassa János kórháznál, azért meg kell találni a felelőst!



"Mélységesen el vagyok keseredve, dühös és szomorú is vagyok, attól ami ma történt velünk. -írja Orsi a közösségi oldalon 

Édesanyám mellrákkal küzdő, szépkorú hölgy, nehezen közlekedik, segítségre szorul, ezért egyedüli lányaként kísérem mindenhova, pláne ebben a helyzetben orvosi vizsgálatokra, mert még így is sokszor nehéz megbirkózni a betegség tényével és azzal, amit épp mondani fog az orvosa.

Szekszard Balassa János kórház, SBO felöli bejárat, sorompó, egy biztonsági őr (a király), egy űrhajós hölgy mellette. Hova hova?

Időpontra hoztam édesanyámat, sebészeti ambulancia. 

A kiraly kategorikusan kijelenti, hogy nincs az az isten, hogy beengedjen anyukámat bekísérni, bár már egy párszor megtette azelőtt, hiszen ő maga jegyezte meg, hogy emlékszik ránk.

Ma nem enged. Én meg nem engedem anyukámat be egyedül, és konkrétan az életéről szeretnék konzultálni az orvossal.

Nem érdekli és ott hagy.

Ott állunk, se ki se be. Amikor bevillan, hogy egy kedves ismerősöm itt dolgozik, felhívom és lejön anyukákért, bár ettől nem vagyok nyugodtabb. Ez bejött, anyukám úton van befelé kísérettel, amit én a sorompó belső oldaláról figyelek végig. 

Ekkor messziről odakiallt a királyunk, hogy azonnal távozzak kifelé. Megtagadom, addig amíg édesanyám be nem ér. Ekkor hangosabban és "nyomatekosabban" szólít fel, hogy húzzam már ki a belem, a sorompó másik oldalára. Kb egy órás várakozás következik sorompón innen, mely idő alatt többször is előfordul, hogy minden gond nélkül, menjenek nyugodtan felkiáltással és kielégült pillantást vetve felém, enged be kísérővel betegeket. Ma én voltam 100ból az egy, akit kipécézett magának. 

Potyogtak a könnyeim, amíg anyukám ki nem döcögött egyedül a kórház területéről, és nem hittem el, hogy ez megtörténhet, ott AHOL AZ EMPÁTIA, A SZOCIÁLIS ÉRZÉKENYSÉG, AZ EMBERSÉG LENNE A LEGFONTOSABB EMBERI ERÉNY.

Napi szinten bebizonyosodik ebben a fertőben, hogy ha hatalmat adsz egy ostobának, miként él vissza vele. De ez a mai minden várakozásomat felülmúlta. Hova tartunk emberek???

Nem kívánom, hogy legyen olyan szerette, akinek az életéért imádkoznia kell, és hogy emiatt ilyen kiszolgáltatott helyzetbe kerüljön,🤔 ...vagy de."